Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

oxygen2k8

Știri Lancia

Recommended Posts

Pininfarina a vândut singurul Lancia Stratos Fenomeno

 

Modelul Lancia Stratos desenat în 2005 de Chris Hrabalek a devenit  realitate în mâinile celor de la Pininfarina şi a fost cumpărat de un  multimilionar german.                   

Multimilionarul german Michael Stoschek a cumpărat unicul exemplar Lancia Stratos.  Exemplarul este un model bazat pe Ferrari F430 Scuderia şi prefigurează  cea de-a doua generaţie a celebrului model Lancia care a fascinat fanii  mărcii italiene. Aspectul exterior este opera lui Chris Hrabalek şi  datează din 2005, în timp ce opera a fost transformată în realitate de  cei de la Pininfarina. Designerul şi casa Pininfarina au avut nevoie de  doi ani pentru a finaliza modelul Stratos.

Şasiul lui Ferrari F430 Scuderia a fost scurtat pentru a se adapta la proporţiile prototipului Fenomeno Stratos.  Motorul exemplarului a fost modificat pentru a obţine un nivel superior  de putere, iar componentele vehiculului au fost realizate din aluminiu  sau din fibră de carbon, în funcţie de posibilităţile tehnice. Spre  exemplu, caroseria este realizată din fibră de carbon, iar şasiul este  fabricat din aluminiu.

Înmânarea cheilor şi predarea exemplarului se vor face în Torino, la sediul Pininfarina.  Preţul modelului nu este dezvăluit, dar ne aşteptăm ca acesta să coste  cel puţin de două ori mai mult decât un F430 Scuderia. În ceea ce  priveşte performanţele, modelul este cu aproximativ 80 de kilograme mai  uşor decât un Ferrari şi ceva mai puternic, deci ar putea apărea o  surpriză şi aici.

8678_.jpg

8680_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

La inceputul lui 2010, americanii de la Chrysler au prezentat in cadrul  Salonului Auto de la Detroit conceptul Lancia. In esenta, masina adusa  la evenimentul american a fost un model Lancia Delta care a primit  insemnele constructorului din SUA. De aceasta data, Roberto Giolito,  seful de design de la Fiat, a confirmat faptul ca la Salonul Auto de la  Geneva din 2011 vom putea admira versiunea de serie a modelului Chrysler  Lancia.

Acesta nu va suferi modificari majore comparativ cu conceptul prezentat  anul acesta la Detroit. Noul model de la Chrysler ar putea fi  comercializat in Statele Unite, piata auto unde constructorul american  sufera enorm la capitolul diversitate. Mai mult decat atat, unii  specialisti sunt de parere ca noul Chrsyler Lancia ar putea fi  inlocuitorul lui PT Cruiser.

8858_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oficialii Lancia au pregătit cel mai frumos cadou de sărbători pentru  fanii brandului italian. Aceştia au dat publicităţii primul teaser  oficial cu viitoarea generaţie a lui Ypsilon.

Oficialii constructorului Lancia au pregătit o supriză pentru fanii brandului italian. Aceştia  au dat publicităţii primul teaser cu viitoarea generaţie a lui Lancia  Ypsilon, model care va debuta anul viitor în cadrul Salonului Auto de la  Geneva. Mai mult decât atât, reprezentanţii constructorului  din Cizmă au anunţat că în viitorul apropiat vor aduce pe piaţă două  modele noi.

Imaginile pregătite de italieni ne prezintă o grilă faţă  restilizată care preia o serie de elemente de pe noile modele dezvoltate  de Chrysler. Viitoarea generaţie a lui Ypsilon va fi dezvoltată pe o  platformă modificată a lui Fiat Panda, care aduce un ampatament mai mare  cu 10 cm decât al fratelui de concern.

Identitatea celorlalte două modele pregătite de italieni nu  este încă cunoscută, însă, cel mai probabil aceştia vor prezenta  versiunea europeană a lui Chrysler 300C şi a MPV-ului Grand Voyageur. Sedanul va purta denumirea de Thema, iar MPV-ul va poposi pe Bătrânul Continent sub numele de Phedra.

9113_.jpg

9115_.jpg

9117_.jpg

9119_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Admiraţia cu care este privit noul Lancia Stratos, l-a determinat pe  Michael Stoschek, proprietarul acestuia, să se gândească la crearea unei  versiuni care să concureze în cursele de GT2.

Reînsufleţirea legendei Lancia Stratos într-o formă  contemporană l-a determinat pe Michael Stoschek, proprietarul acesteia,  să se gândească la o versiune de competiţie a modelului italian. Acesta împreună cu  Danisi Engineering vor să dea naştere unui Lancia Stratos care să concureze în cursele de GT2.

Pentru ca modelul să fie omologat de Federaţia Internaţională de  Automobilism, omul de afaceri german trebuie să creeze mai întâi cel  puţin 25 de exemplare ale actualului Stratos. Viitorul Stratos  GT2 va dispune de o suspensie întărită, de un sistem de răcire  modificat, de un eleron şi un deflector de aer nou. De asemenea,  sistemul de evacuare va fi înlocuit, iar blocurile optice faţă vor fi  remodelate.

Dacă proiectul demarat de Michael Stoschek şi Danisi Engineering se  va desfăşura conform planurilor, Lancia Stratos GT2 va putea fi admirată  în 2012 în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. O primă ipoteză legată de designul viitorului Stratos GT2 a fost făcută de Amalgam la o scară de 1:8.

9121_.jpg

9123_.jpg

9125_.jpg

9127_.jpg

9129_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sergio Marchionne a confirmat versiunea europeană a modelului Chrysler  200. Ea va fi vândută sub brandul Lancia şi ar putea să se numească  Flavia.

Schimbul de modele gândit de Fiat în direcţia Chrysler-Lancia va  consemna un nou pas important. Subsidiarul italian va vinde în Europa  propria versiune a sedanului Chrysler 200. Modelul european se va adresa  tot publicului din segmentul mediu, dar va adopta trăsăturile şi  designul Lancia.

Informaţia a fost făcută publică de însuşi Sergio Marchionne,  preşedintele executiv al celor două grupuri. Şeful italian a ţinut  chiar să facă şi o propunere pentru numele sub care va fi vândut modelul  pe Bătrânul Continent. "Noul Chrysler 200, incluzând aici şi  derivatul de caroserie cabrio, vor ajunge în Europa sub sigla Lancia,  iar Flavia este un nume destul de potrivit pentru viitorul model."

Potrivit unor speculaţii recente, Flavia ar putea să îşi facă  apariţia chiar în cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat peste  două luni. Tot în cadrul evenimentului elveţian, Lancia ar putea expune  la standul său propria variantă a americanului Chrysler 300C, recunoscut  pe Bătrânul Continent sub numele de Thema. Acelaşi stand va face loc şi  noii generaţii Ypsilon, dar şi variantei europene a modelului Grand  Voyager, botezată Phedra.

9356_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Versiunea Lancia a lui Chrysler 200 Cabrio va fi prezentată peste două  luni la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este oferit fie cu un  hard-top în culoarea caroseriei, fie cu un soft-top din pânză.

Chrysler a prezentat galeria foto completă a versiunii cabrio  a lui 200. Modelul va fi prezent şi pe piaţa din Europa, unde va fi  comercializat sub sigla Lancia. Potrivit unor surse, debutul  acestei versiuni va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din martie.  Spre deosebire de alte modele decapotabile, cei de la Chrysler oferă  două tipuri de acoperiş retractabil la alegere – un hardtop în culoarea  caroseriei sau un soft-top, ambele fiind operate electric. De asemena,  cheia lui Chrysler 200 Cabrio permite ridicarea sau coborârea capotei  acestui model prin apăsarea unui buton.

Cei de la Chrysler oferă două motorizări pentru versiunea Cabrio a lui 200. Mai  precis, clienţii au de ales între un motor de 2.4 litri cu patru  cilindri în linie şi 173 CP sau un Pentastar V6 de 3.6 litri şi 283 CP.  Ambele motorizări pot fi comandate doar în compania unei transmisii  automate cu şase rapoarte. Potrivit celor de la Chrysler,  manevrabilitatea modelului a fost îmbunătăţită drastic prin  reproiectarea suspensiei, care include schimbarea a 22 de bucşi din  totalul de 28. Graţie acestor modificări, modelul va prezenta o  manevrabilitate "încrezătoare" care îi va oferi şoferului un nivel  ridicat de feedback şi control.

În ceea ce priveşte piaţa din Statele Unite ale Americii, Chrysler va oferi modelul 200 Cabrio în trei niveluri de echipare.  Nu există informaţii despre versiunea Lancia a acestui model în afară  de faptul că va avea o siglă schimbată. Rămâne să aşteptăm prezentarea  de la Geneva pentru a afla mai multe informaţii despre acest model.

9358_.jpg

9360_.jpg

9362_.jpg

9364_.jpg

9366_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primele imagini spion ale prototipului viitorului Lancia Ypsilon. Modelul de serie debutează în 2012.

Italienii de la Lancia pregătesc următoarea generaţie a lui Ypsilon.  Modelul va debuta pe piaţa din Europa în vara anului viitor. Actuala  generaţie Ypsilon este în fabricaţie din 2003 şi este fabricată la  uzinele italiene de la Termini Imerese, Melfi şi Potenza. Modelul este  oferit cu două motorizări pe benzină şi cu o unitate Multijet de 1.3  litri. Facelift-ul lui Ypsilon a debutat în octombrie 2006 şi beneficia  de o serie de modificări estetice alături de o nouă paletă de culori şi  echipamente opţionale noi.

Ypsilon este cel mai bine vândut model al celor de la Lancia.  Italienii au realizat şi un monovolum în baza acestui model, pe care  l-au numit Musa. La fel ca generaţiile precedente ale lui Ypsilon, noul  model va triumfa prin design şi stil original. Inspiraţi probabil din  programul de personalizare oferit pentru Fiat 500, cei de la Lancia ar  putea oferi şi ei o ofertă similară de personalizare a unui model, în  încercarea de a atrage clienţii care doresc să fie mai speciali şi au  ceva mai mulţi bani în buzunar.

În ceea ce priveşte prototipul din imagini, putem observa o  formă destul de prietenoasă, care ascunde o caroserie stilizată cât se  poate de elegant. Deşi aspectul blocurilor optice este dificil  de intuit, stopurile nu au avut cum să nu treacă neobservate, acestea  având un aspect interesant. Luneta şi uşa hayon-ului au o formă total  diferită faţă de cele ale generaţiei actuale.

9450_.jpg

9452_.jpg

9454_.jpg

9456_.jpg

9458_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lancia a publicat primele imagini ale noii generaţii Ypsilon,  care urmează să fie dezvelită oficial în cadrul Salonului de la Geneva.  Modelul va fi vândut şi cu logo-ul Chrysler.

Lancia revine în forţă la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva,  unde va expune publicului o gamă de modele mult mai extinsă. Surpriza  italienilor se numeşte însă Ypsilon, noua generaţie a modelului de clasă  mică anticipată deja de presa de specialitate.

Mezinul gamei adoptă filosofia introdusă de compactul Delta,  configurată însă pentru a oferi un aer proaspăt, potrivit însă  proporţiilor mai mici. Cu o lungime totală de 3.80 metri, noul Ypsilon  este propus publicului cu o caroserie în cinci uşi, spre deosebire de  vechea generaţie, disponibilă doar în trei uşi.

Preluând practic ideea introdusă de Alfa Romeo 147 şi mai apoi de succesorul său, Giulietta, mezinul Lancia foloseşte un rând de portiere posterioare cu mâner aplicat pe montantul  C. Grila frontală capătă un contur nou, ce nu va fi probabil redesenat  în cazul versiunilor produse pentru pieţele din Regatul Unit şi Irlanda,  unde Ypsilon va purta logo-ul Chrysler.

Dezvoltat pe o platformă evoluată a modelului Fiat 500, noua generaţie Lancia Ypsilon va primi sub capotă noul motor ultra-economic Twinair de 0.9  litri, precum şi binecunoscutul 1.4 Multiair. Pentru cei care preferă  dieselul, sub capotă va exista şi unitatea 1.3 Multijet.

Noua generaţie va fi introdusă pe piaţa europeană în luna iunie  acestui an, italienii anunţând că o perioadă proaspătul Ypsilon va fi  vândut alături de predecesorul său, care va fi scos la pensie ceva mai  târziu.

9979_.jpg

9981_.jpg

9983_.jpg

9985_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lancia a publicat primele imagini ale modelelor derivate din gama  Chrysler: Thema, Flavia, cabrio şi sedan, şi Grand Voyager. Odată cu  ele vine şi Delta facelift.Parteneriatul dintre Fiat şi Chrysler va atinge punctul său maxim la Salonul Auto de la Geneva, unde Lancia  va expune publicului trei modele complet noi, dezvoltate pe baza  modelelor constructorului din Detroit. Este vorba despre Thema, sedanul  care are la bază Chrysler 300C, despre Flavia, varianta italiană a lui  Chrysler 200, disponibilă în variante sedan şi cabrio, şi despre Grand  Voyager, derivatul latin al americanului cu acelaşi nume.

Lancia a dezvăluit astăzi primele imagini ale modelelor Chrysler pe care şi-a  aplicat sigla. Noul Thema va fi lansată pe piaţa europeană în luna  octombrie a acestui an, sub capotă urmând să se afle un V6 Pentastar de  3.6 litri, capabil să ofere 292 de cai putere. Spre deosebire de  omologul său american 300C, noul Thema va adopta şi un propulsor diesel  V6 de 3.0 litri, ce oferă două versiuni de putere, una de 190 şi una de  224 de cai putere. 

Monovolumul Lancia   Grand Voyager păstrează nu numai numele omologului său american, ci şi  propulsorul V6 Pentastar de 3.0 litri benzină, cu o putere totală de 283  de cai. La capitolul diesel, familistul va conta pe serviciile unei  unităţi de 2.8 litri şi 163 de cai putere. 

Flavia va fi sedanul de clasă medie, dezvoltat pe baza lui Chrysler  200, disponibil în variante de caroserie sedan şi cabrio. Producţia  modelului va fi demarată în următoarele şase luni, însă momentan nu se  cunosc informaţii despre gama de motoare pe care o va adopta versiunea  italiană.Nu în ultimul rând, la standul Lancia se va regăsi şi faceliftul lui Delta, care primeşte o retuşare discretă  la nivelul părţii frontale, mai exact în zona blocurilor optice, care  păstrează însă luminile LED. Faceliftul va marca şi introducerea în  lista de motorizări, începând cu luna martie, a unităţii diesel de 1.6  litri şi 105 cai putere.                                             

9987_.jpg

9989_.jpg

9991_.jpg

9993_.jpg

9995_.jpg

9997_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italienii de la Lancia vor prezenta facelift-ul lui Delta la Salonul  Auto de la Geneva. Nu avem nicio surpriză estetică aici, fiind vorba de o  grilă a radiatorului modificată, dar vorbim de culori noi, o motorizare  nouă şi un sistem de parcare semi-automat.

Lancia Delta primeşte un facelift extrem de subtil la Salonul Auto de la Geneva.  Mai precis, modelul italian va avea o grilă faţă modificată, ale cărei  benzi au un unghi diferit şi permit integrarea uşoară a logo-ului  Chrysler. De asemenea, modelul italian va fi disponibil în compania unui  nou motor Multijet, care are o cilindree de 1.6 litri şi furnizează 105  CP şi 300 Nm. Graţie motorului nou, Delta va accelera de la 0 la 100  km/h în 10.7 secunde şi va putea atinge o viteză maximă de 186 km/h, în  timp ce emisiile vor fi de numai 120 grame CO2 per kilometru.

Gama de motorizări include acum unităţi care oferă între 105  şi 200 CP. Trei propulsoare sunt pe benzină, iar trei motoare sunt  alimentate cu motorină. Cel mai puternic motor pe motorină  rămâne cel mai dezirabil din gamă, fiind vorba de o unitate 1.9  TwinTurbo Multijet de 190 CP şi 440 Nm. Italienii oferă şi un motor 1.8  Di Turbo de 200 CP, dar acesta nu are un consum la fel de scăzut precum  unitatea diesel din motive obiective.

Cealaltă noutate în gama Lancia Delta este reprezentată de disponibilitatea unor culori şi echipamente noi.  Italienii au dezvoltat un sistem semi-automat de parcare, intitulat  Magic Parking service, iar sistemul de navigaţie Navteq a primit o  actualizare. Lancia  Delta poate fi comandată alături de pachetul Black, care include capace  oglinzi cromate, jante de aliaj de 18 inch, vopsea Eclipse Black şi  ornamente cromate pentru ţeava evacuării finale.

9999_.jpg


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Constructorul italian Lancia a dezvelit la Salonul Auto de la Geneva noul Voyager.

 


fiatlineatjet120cpdynam.jpg

 

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

Share this post


Link to post
Share on other sites

%7Bb9b54b4d-97f7-4e93-a7a7-9a8008118512%

 

 

Lancia Ypsilon e Y.O.U. ti portano nel cuore della musica, regalandoti i biglietti per i concerti più esclusivi dell’estate:

 

EROS RAMAZZOTTI Taormina 15 Settembre 2016 THE WHO Milano 19 Settembre 2016 LIGABUE Monza 25 Settembre 2016 FRANCESCO RENGA Roma 22 Ottobre 2016


Non perdere l’occasione di vincere i biglietti per vedere dal vivo i tuoi artisti.

Scopri di più su
you.lancia.it

Share this post


Link to post
Share on other sites

%7B936e859c-68d2-46b0-890a-32b84db8eef5%

 

 

 

SOTTRAETE GENTE, SOTTRAETE!

Oggi Lancia ti propone un’operazione tanto semplice quanto straordinaria.
Lancia Ypsilon con 5 porte e clima, in caso di permuta o rottamazione,
è tua a 9.950 €.

E con il finanziamento MENOMILLE sottrai ancora 1.000 € dal prezzo!
TAN 5,35% TAEG 8,75%

Offerta valida fino al 30 settembre 2016.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CIAO ,

ISCRIVITI A Y.O.U, LA COMMUNITY LANCIA, E POTRAI VINCERE:

UN BUONO DI 500 EURO PER LO STORE ONLINE DI EATALY,
3 MESI GRATIS IN UN CLUB VIRGIN ACTIVE.


IN PIÙ, AVRAI ACCESSO A REGALI, CONCORSI, PROMOZIONI,
SERVIZI E CONTENUTI ESCLUSIVI PER IL TUO TEMPO LIBERO.

ENTRA NELLA COMMUNITY LANCIA.

 

%7Baa913f8b-1523-4434-829f-9fa1def46029%

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOTTRAETE GENTE, SOTTRAETE!

Oggi Lancia ti propone un’operazione tanto semplice quanto straordinaria.

Lancia Ypsilon con 5 porte e clima, in caso di permuta o rottamazione,

è tua a 9.950 €.

 

E con il finanziamento MENOMILLE sottrai ancora 1.000 € dal prezzo!

TAN 5,35% TAEG 8,75%

 

SOLO FINO AL 31 OTTOBRE!

 

%7B4f52cf04-5170-4d92-af0a-6466e71e1c87%

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da sempre Lancia guarda con interesse al mondo dell'arte e del talento, e anche quest’anno è sponsor di Artissima, la principale fiera d’arte contemporanea in Italia, che si terrà negli spazi dell’Oval (Lingotto Fiere) dal 4 al 6 novembre.

Per avvicinare il grande pubblico al mondo dell’arte contemporanea, Lancia ha ideato il progetto
"Ypsilon St’Art - Percorsi in Movimento"
6 diversi percorsi guidati tra cui scegliere, per vivere un vero e proprio viaggio tra opere e artisti di tutto il mondo accompagnati dagli esperti d'arte di Arteco. Un'occasione unica per fruire in modo completo delle opere esposte, grazie al punto di vista autoriale dei mediatori e per comprendere tutti i meccanismi e le performance della fiera.

I sei percorsi sono gratuiti, disponibili da venerdì a domenica, con partenza dallo Stand Ypsilon, solo previa prenotazione, fino ad esaurimento posti.

 

http://www.lancia.it/news/lancia-artissima-2016?campaignid=lancia_Artissima_20161024_20161103_Ypsilon_ita&source=DEM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se non visualizzi correttamente il messaggio, clicca qui

  %7B35913f57-f521-45bb-9f69-1a051ef35f98%%7Bc4ab78ca-0f7a-4130-a7b5-3a28897652cc%  
Preparati a vivere tutta la magia dell’autunno con Lancia e Y.O.U.
Entra nella community degli Ypsilon Owner United e scopri tutte le promozioni a te dedicate.
E se cerchi le ultime novità sulle tue passioni, esplora Y.O.U. Magazine: troverai tutti i trend del momento.       %7Bf14905bb-9300-48c4-a844-0df4d992bf8a%     %7B50ed8eaa-b642-4d97-84b5-6e5f0874ff98%%7Bf9f5b4e9-c219-44fa-af31-c52c9b8d96a5%%7B5fc3fae8-b926-4c84-9315-99ac969b554d%  
Questo autunno la GAMMA YPSILON con 5 porte e clima è tua da 9.950€.
E con il finanziamento MENOMILLE sottrai ancora 1.000€ dal prezzo! Tan 5,55% - Taeg 8,87%

Ypsilon Mya, tua da 12.200€. Con il finanziamento MENOMILLE sottrai ancora 1.000€ dal prezzo. Tan 5,55% Taeg 8,27%.

Affrettati, le offerte sono valide solo fino al 30 Novembre. In caso di permuta o rottamazione.       %7Bf14905bb-9300-48c4-a844-0df4d992bf8a%     %7Bf5b07071-e9a8-4cc6-b766-c4969fa69dba%%7B96864cb0-e154-4f56-8287-3ad024fc311b%  
Green c’est chic! Affidati all’impianto progettato, fabbricato e garantito da Lancia adatto a tutta la famiglia, anche ai neopatentati.
Nuova Ypsilon Ecochic Metano è tua da 13.550€. E con il finanziamento MENOMILLE sottrai ancora 1.000€ dal prezzo. Tan 5,55% Taeg 7,98%.

E SOLO QUESTO MESE FINO A 1.000€ DI VANTAGGI SULLE VETTURE IN PRONTA CONSEGNA.

Offerta valida fino al 30 Novembre. In caso di permuta e rottamazione.       %7Bf14905bb-9300-48c4-a844-0df4d992bf8a%     %7B57d25de8-c846-43ce-a4c1-16010c364921%%7B3a24167b-586d-440a-8073-28bd2fe69851%  
Un progetto ambizioso dedicato ai modelli che hanno segnato un’epoca: nasce FCA Heritage, un viaggio alla riscoperta del mito dell'automobile e dell'heritage dei marchi del gruppo.
Entra in un mondo di storie, eventi e servizi dedicati ai proprietari dei modelli storici Alfa Romeo, Fiat, Lancia e Abarth.       %7Bf14905bb-9300-48c4-a844-0df4d992bf8a%           %7Bcd985ecd-ac6c-44e1-a0ed-6ab2c67d1184%   %7B4e47eebf-6713-45fb-994f-09f463ebcf6e%    
       

Share this post


Link to post
Share on other sites

%7B30436d34-680c-49c8-91ce-2165beeb72a9%

 

QUESTO NATALE CON LANCIA
LE SORPRESE ARRIVANO IN ANTICIPO


Per tutti, Sconto Minimo Garantito di 2.900 €
per passare a Lancia Ypsilon in pronta consegna.


E in più:
5 anni di finanziamento
Anticipo Zero
TAN 0% TAEG 2,87%Con Lancia gli sconti sono per tutti!
E tu cosa aspetti?

   

%7Ba9bac345-ec37-4e96-9fd9-dd2dd0b20f72%

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.