Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Magazin Vadrexim


Recommended Posts

Jante aluminiu si jante otel la Preturi Reduse, DEZENT, ENZO, AEZ, ASW, DOTZ, KFZ, HRS, TORQUE, ROLLER, etc.. Vanzari de jante aluminiu ieftine online si jante otel pentru  pentru aproape Orice tip de autovehicul: jante Logan  , Opel, Octavia, VW, BMW, etc... . Montaj la Cumparare in Service Roti autorizat RAR. Livrare anvelope in 24 ore Oriunde in tara. Comenzi de jante online sau la Tel. 0730 710 764.

post-1574-0-12710700-1363328688_thumb.jpg

Jante din aliaj sau tabla, cauciucuri de vara sau iarna la Preturi Reduse pe anvelope-jante-auto.ro !

 

Link to comment
Share on other sites

Anvelope Off Road, anvelope all season, anvelope vara si anvelope iarna la Preturi Reduse, marci de buget sau premium: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Vanzari de anvelope all season ieftine online si anvelope off road ,  anvelope de vara si iarna pentru aproape Orice tip de autovehicul: Opel, Logan, Octavia, VW, BMW, etc... Montaj la Cumparare. Livrare anvelope in 24 ore Oriunde in tara.  Comenzi de anvelope ieftine online sau la Tel. 0730 710 764.

post-1574-0-84425700-1363328713_thumb.jpg

Jante din aliaj sau tabla, cauciucuri de vara sau iarna la Preturi Reduse pe anvelope-jante-auto.ro !

 

Link to comment
Share on other sites

Anvelope 4x4, cauciucuri all season, anvelope vara si anvelope iarna la Preturi Reduse, marci de buget sau premium: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Vanzari de anvelope 4X4 ieftine online si cauciucuri all season , anvelope de vara si iarna pentru aproape Orice tip de autovehicul: Opel, Logan, Octavia, VW, BMW, etc... Montaj la Cumparare. Livrare anvelope in 24 ore Oriunde in tara. Comenzi de anvelope auto online sau la Tel. 0730 710 764.

post-1574-0-20114000-1363328751_thumb.jpg

Jante din aliaj sau tabla, cauciucuri de vara sau iarna la Preturi Reduse pe anvelope-jante-auto.ro !

 

Link to comment
Share on other sites

Jante auto din aliaj sau tabla, anvelope de vara sau iarna la Preturi Reduse, marci de anvelope premium sau de buget: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Vanzari de cauciucuri 4X4 ieftine online si cauciucuri off road , jante din aliaj sau tabla pentru Orice tip de autovehicul: Opel, Logan, Octavia, VW, BMW, etc... Montaj la Cumparare. Livrare in 24 ore Oriunde in tara.  Comenzi de anvelope si jante auto online sau la Tel. 0730 710 764.

Jante din aliaj sau tabla, cauciucuri de vara sau iarna la Preturi Reduse pe anvelope-jante-auto.ro !

 

Link to comment
Share on other sites

Vanzari de anvelope pentru toate tipurile de autovehicule, jante tabla si aliaj la Preturi Reduse, cauciucuri de iarna si vara, marci premium sau de buget: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.., pentru toate tipurile de autovehicule. Montaj la Cumparare. Livrare anvelope si jante in 24 ore Oriunde in tara. Comenzi de anvelope si jante online sau la Tel. 0730 710 764.

Jante din aliaj sau tabla, cauciucuri de vara sau iarna la Preturi Reduse pe anvelope-jante-auto.ro !

 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Anvelope la Pret Redus pentru orice autovehicul, anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season orice dimensiune: 155/65 R13, 175/65 R14, 185/65 R15, 195/65 R15, 205/55 R16, 215/65 R16, 175 R14 C, 195/75 R16 C, 215/75 R16 C, etc... Vanzari de anvelope de iarna si vara penru cele mai cunoscute marci: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, BF GOODRICH, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Montaj anvelope la cumparare in Service Roti autorizat RAR. Livrare acasa in 24 ore oriunde in tara. Comenzi de anvelope  online pe anvelope-jante-auto.ro la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 • Upvote 1

 

Jante din aliaj sau tabla Orice auto !

 

Link to comment
Share on other sites

Jante la Pret Redus pentru orice autovehicul, jante din aliaj si jante din tabla pentru orice dimensiune de roata: R13, R14, R15, R16, R18, R19, etc... Vanzari de jante din aliaj sau tabla marci premium sau de buget, cunoscute sau mai putin cunoscute: AEZ, Dezent, Enzo, Borbet, GM, ASW, MSW, HRS, KFZ, etc... Vanzari de jante pentru toate marcile auto: Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Suzuki, Saab, Rover, Volvo, Skoda, Opel, Dacia, VW, BMW, Mercedes, etc... Montaj jante la cumparare in Service Roti autorizat RAR. Livare in 24 ore oriunde in tara. Comenzi de jante online pe anvelope-jante-auto.ro la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 

Jante din aliaj sau tabla Orice auto !

 

Link to comment
Share on other sites

Anvelope Vadrexim la Pret Redus, anvelope  de vara sau iarna si jante din aliaj sau tabla originale si aftermarket pentru toate tipurile de autovehicule, turisme, SUV-uri si autoutilitare: Opel, Logan, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Octavia, VW, BMW, Mercedes, etc.... Vanzari anvelope premium si de buget: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Montaj la Cumparare anvelope si jante, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat in service roti autorizat RAR. Livrare anvelope si jante auto in 24 ore Oriunde in tara. Comenzi de anvelope si jante online pe anvelope-jante-auto.ro la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 

 

Jante din aliaj sau tabla Orice auto !

 

Link to comment
Share on other sites

Jante Vadrexim la Pret Redus, anvelope si jante din aliaj sau tabla originale si aftermarket pentru orice autovehicul, marci premium sau de buget: AEZ, DEZENT, ENZO, ASW, DOTZ, BORBET, KFZ, HRS, TORQUE, ROLLER, etc... Anvelope de iarna sau vara pentru toate tipurile de autovehicule, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: GOODYEAR, MICHELIN, DUNLOP, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, RIKEN, etc... Montaj la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat in Service Roti autorizat RAR. Livrare jante si anvelope auto in 24 ore Oriunde in tara. Comenzi online de anvelope si jante pe anvelope-jante-auto.ro la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 

Jante din aliaj sau tabla Orice auto !

 

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
Anvelope cu Pret Redus? Vadrexim 2000 SRL vinde anvelope pentru toate tipurile de autovehicule, anvelope de vara sau all season si anvelope de iarna, marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, BF GOODRICH, NOKIAN, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Anvelope vara, anvelope all season si anvelope iarna pentru toate marcile auto: Opel, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Rover, Volvo, Skoda, VW, BMW, Mercedes, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat, alte lucrari de vulcanizare in Service Roti autorizat RAR. Comanda online anvelope iarna, anvelope vara si jante din aliaj sau tabla pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

Link to comment
Share on other sites

Jante cu Pret Redus?  Vadrexim 2000 SRL vinde jante pentru aproape toate tipurile de autovehicule, jante din aliaj si jante din tabla marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, BORBET, MSW, MAK, ASW, SPARCA, BBS, FONDMETAL, WOLFRACE, KFZ, GM, HRS, TORQUE, ROLLER, etc... Jante tabla originale sau afermarket, jante aliaj pentru cele mai cunoscute marci auto: BMW, Mercedes, VW, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Suzuki, Saab, Rover, Volvo, Skoda, Opel, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare in Service Roti Autorizat RAR, echilibrat roti, presiune cu azot, geometria directiei computerizat. Comenzi online de jante tabla, jante aliaj si anvelope de vara si iarna pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

Link to comment
Share on other sites

VADREXIM vinde Anvelope si Jante la cele mai Mici Preturi. Livrari 100% GRATUIT in 24 ore in toata tara. Fie ca aveti nevoie de cauciucuri de iarna pentru sezonul rece, fie ca aveti nevoie de cauciucuri de vara aici gasesti atat anvelope premium cat si de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: MICHELIN, GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, CONTINENTAL, FULDA, FIRESTONE, BF GOODRICH, FEDERAL, SILVERSTONE, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc... Daca aveti nevoie si de jante atunci vadrexim.ro este magazinul online unde gasesti aproape orice marca de janta cauti: AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, Borbet, OZ, Sparco, FondMetal, BBS, MSW, Wolfrace, HRS, Mega Drive, ASW, Torque, GM, KFZ, Roller, etc.  Livrare 100% GRATIS! Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Comenzile pot fi lansate online pe vadrexim.ro sau la Tel. 0730 710 764.

 

Link to comment
Share on other sites

Anvelope all season cu Pret Redus?  Pe vadrexim.ro gasesti jante auto, anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season la preturi dintre cele mai mici, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, MICHELIN, PIRELLI, FULDA, BF GOODRICH, FIRESTONE, GENERAL, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, FEDERAL, SILVERSTONE, INSA TURBO, etc... Anvelope off road extrem 4x4 ieftine, anvelope de vara si iarna, jante auto pentru aproape Orice tip de autovehicul: Renault, Peugeot, Audi, Ford, Fiat, Opel, Hyundai, Honda, Logan, Octavia, VW, BMW, Mercedes, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj direct la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Comenzi online de anvelope iarna, vara si all season, anvelope 4X4 Off Road si All Terrain, jante din aliaj si tabla la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 

Link to comment
Share on other sites

Cauciucuri cu Pret Redus? Vadrexim.ro este magazinul online care iti ofera tot timpul anului cele mai bune preturi la cauciucurile de vara, iarna si all season, anvelope premium sau de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, MICHELIN, FULDA, FIRESTONE, CONTINENTAL, BF GOODRICH, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Jante din aliaj sau tabla pentru aproape toate marcile de autovehicule: Jante OZ , jante Logan , Renault, Peugeot, Octavia, Volvo, Chevrolet, Opel, Fiat, Ford, VW, BMW, Mercedes, Honda, Hyunday, Dacia, etc... Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Livrare 100% GRATIS jante si anvelope in 24 ore Oriunde in toata tara. Comanda online anvelope ieftine si jante auto la Vadrexim, Tel. 0730 710 764.

 

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
SENZORI PRESIUNE ROTI Originali si Aftermrket la Preturi IMBATABILE pentru toate tipurile de autovehicule.  CONFIGURARE & MONTAJ la cumparare. REPARATII pentru Senzori Presiune Roti.  VADREXIM.ro este magazinul online care iti ofera tot timpul anului cele mai bune preturi la ANVELOPE de vara, iarna si all season, anvelope premium sau de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, MICHELIN, FULDA, FIRESTONE, CONTINENTAL, BF GOODRICH, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Jante din aliaj sau tabla pentru aproape toate marcile de autovehicule: Jante OZ, jante Logan , Renault, Peugeot, Octavia, Volvo, Chevrolet, Opel, Fiat, Ford, VW, BMW, Mercedes, Honda, Hyunday, Dacia, etc... Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Livrare 100% GRATIS jante si anvelope in 24 ore Oriunde in toata tara. Comenzi online de anvelope si jante auto la VADREXIM, Tel. 0730 710 764.

 

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Cauti jante cu Pret Redus?  Vadrexim 2000 SRL vinde jante pentru aproape toate tipurile de autovehicule, jante din aliaj si jante din tabla marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, BORBET, MSW, MAK, ASW, SPARCA, BBS, WOLFRACE, KFZ, GM, HRS, TORQUE, ROLLER, etc... Tot aici gasiti jante tabla originale sau afermarket, jante aliaj pentru cele mai cunoscute marci auto: BMW, Mercedes, VW, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Suzuki, Saab, Rover, Volvo, Skoda, Opel, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare in Service Roti Autorizat RAR, echilibrat roti, presiune cu azot, geometria directiei computerizat. Comenzi online de jante tabla, jante aliaj si anvelope de vara si iarna pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Cauti anvelope cu Pret Redus? Vadrexim 2000 SRL vinde anvelope pentru toate tipurile de autovehicule, anvelope de vara sau all season si anvelope de iarna, marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, BF GOODRICH, NOKIAN, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc... Comercializam anvelope vara, anvelope all season sau anvelope iarna pentru toate marcile auto: Opel, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Rover, Volvo, Skoda, VW, BMW, Mercedes, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat, alte lucrari de vulcanizare in Service Roti autorizat RAR. Comanda online anvelope iarna, anvelope vara si jante din aliaj sau tabla pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

 • Upvote 1
Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

Cauti jante cu Pret Redus?  Vadrexim 2000 SRL vinde jante pentru aproape toate tipurile de autovehicule, jante din aliaj si jante din tabla marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, BORBET, MSW, MAK, ASW, SPARCA, BBS, WOLFRACE, KFZ, GM, HRS, TORQUE, ROLLER, etc... Comercializam jante tabla originale sau afermarket, jante aliaj pentru cele mai cunoscute marci auto: BMW, Mercedes, VW, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Suzuki, Saab, Rover, Volvo, Skoda, Opel, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare in Service Roti Autorizat RAR, echilibrat roti, presiune cu azot, geometria directiei computerizat. Comenzi online de jante tabla, jante aliaj si anvelope de vara si iarna pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

VADREXIM este locul unde gasesti Anvelope si Jante la cele mai Mici Preturi. Livrari 100% GRATUIT in 24 ore in toata tara. Daca ai nevoie de cauciucuri de iarna pentru sezonul rece sau de cauciucuri de vara aici gasesti atat anvelope premium cat si de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: MICHELIN, GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, CONTINENTAL, FULDA, BF GOODRICH, FEDERAL, SILVERSTONE, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc... Daca aveti nevoie si de jante atunci vadrexim.ro este magazinul online unde gasesti aproape orice marca de janta cauti: AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, Borbet, OZ, Sparco, FondMetal, BBS, MSW, Wolfrace, HRS, Mega Drive, ASW, Torque, GM, KFZ, Roller, etc.  Livrare 100% GRATIS! Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Comenzile pot fi lansate online pe vadrexim.ro sau la Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Cauti Anvelope all season cu Pret Redus?  Pe vadrexim.ro gasesti jante auto, anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season la preturi dintre cele mai mici, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, MICHELIN, PIRELLI, FULDA, BF GOODRICH, FIRESTONE, GENERAL, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, FEDERAL, SILVERSTONE, INSA TURBO, etc... Tot aici gasesti anvelope off road extrem 4x4 ieftine, anvelope de vara si iarna, jante auto pentru aproape Orice tip de autovehicul: Renault, Peugeot, Audi, Ford, Fiat, Opel, Hyundai, Honda, Logan, Octavia, VW, BMW, Mercedes, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj direct la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Comenzi online de anvelope iarna, vara si all season, anvelope 4X4 Off Road si All Terrain, jante din aliaj si tabla la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

Cauti Cauciucuri cu Pret Redus? Vadrexim.ro este magazinul online care iti ofera tot timpul anului cele mai bune preturi la cauciucurile de vara, iarna si all season, anvelope premium sau de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, MICHELIN, FULDA, FIRESTONE, CONTINENTAL, BF GOODRICH, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Jante din aliaj sau tabla pentru aproape toate marcile de autovehicule, Tot aici poti gasi Jante OZ , jante Logan , Renault, Peugeot, Octavia, Volvo, Chevrolet, Opel, Fiat, Ford, VW, BMW, Mercedes, Honda, Hyunday, Dacia, etc... Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Livrare 100% GRATIS jante si anvelope in 24 ore Oriunde in toata tara. Comanda online anvelope ieftine si jante auto la Vadrexim, Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

Cauti o Vulcanizare in Bucuresti unde sa poti cumpara dar si monta anvelopele sau jantele?  VADREXIM.ro este magazinul online care iti ofera tot timpul anului cele mai bune preturi la ANVELOPE de vara, iarna si all season, anvelope premium sau de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, MICHELIN, FULDA, FIRESTONE, CONTINENTAL, BF GOODRICH, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Jante din aliaj sau tabla pentru aproape toate marcile de autovehicule: Jante OZ, jante Logan , Renault, Peugeot, Octavia, Volvo, Chevrolet, Opel, Fiat, Ford, VW, BMW, Mercedes, Honda, Hyunday, Dacia, etc... Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Livrare 100% GRATIS jante si anvelope in 24/48 ore Oriunde in toata tara. Comenzi online de anvelope si jante auto la VADREXIM, Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
Anvelope la Cel Mai BUN Pret? Vadrexim 2000 SRL vinde anvelope pentru toate tipurile de autovehicule, anvelope de vara sau all season si anvelope de iarna, marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, BF GOODRICH, NOKIAN, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.. Anvelope vara, anvelope all season si anvelope iarna pentru toate marcile auto: Opel, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Rover, Volvo, Skoda, VW, BMW, Mercedes, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat, alte lucrari de vulcanizare in Service Roti autorizat RAR. Comanda online anvelope iarna, anvelope vara si jante din aliaj sau tabla pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

Jante la Cel Mai BUN Pret?  Vadrexim 2000 SRL vinde jante pentru aproape toate tipurile de autovehicule, jante din aliaj si jante din tabla marci premium sau de buget, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO, BORBET, MSW, MAK, ASW, SPARCA, BBS, FONDMETAL, WOLFRACE, KFZ, GM, HRS, TORQUE, ROLLER, etc... Jante tabla originale sau afermarket, jante aliaj pentru cele mai cunoscute marci auto: BMW, Mercedes, VW, Renault, Peugeot, Ford, Fiat, Hyundai, Honda, Suzuki, Saab, Rover, Volvo, Skoda, Opel, Dacia, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj la Cumparare in Service Roti Autorizat RAR, echilibrat roti, presiune cu azot, geometria directiei computerizat. Comenzi online de jante tabla, jante aliaj si anvelope de vara si iarna pe vadrexim.ro, Tel. 0730 710 764.

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

 

 

 

 

Anvelope all season la Cel Mai BUN Pret?  Pe vadrexim.ro gasesti jante auto, anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season la preturi dintre cele mai mici, marci cunoscute sau mai putin cunoscute: DUNLOP, GOODYEAR, CONTINENTAL, MICHELIN, PIRELLI, FULDA, BF GOODRICH, FIRESTONE, GENERAL, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, FEDERAL, SILVERSTONE, INSA TURBO, etc... Anvelope off road extrem 4x4 ieftine, anvelope de vara si iarna, jante auto pentru aproape Orice tip de autovehicul: Renault, Peugeot, Audi, Ford, Fiat, Opel, Hyundai, Honda, Logan, Octavia, VW, BMW, Mercedes, etc... Livrare 100% GRATIS! Montaj direct la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Comenzi online de anvelope iarna, vara si all season, anvelope 4X4 Off Road si All Terrain, jante din aliaj si tabla la Vadrexim, Tel. 0730 710 764. 

 

Jante la Pret Redus!

 

Link to comment
Share on other sites

 • blueeies changed the title to Magazin Vadrexim

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.