Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

danielomihai

Istoria logo-ului Lancia

Recommended Posts

    Istoria logo-ului Lancia 

 

 

  Count Carlo Biscaretti di Ruffia a fost printre Părinţii fondatori ai industriei auto Italian, şi a fost foarte important să Lancia de imagine, aşa cum veţi vedea. El a fost fiul lui Rafael, un senator implicate în stabilirea de FIAT în 1899. Ca un tânăr, el a asistat în organizarea cursa Torino-Asti-Torino, prima cursa auto în Italia, şi a început Automobile Club di Torino în 1898, care serveşte drept preşedintele său, până în 1948. El a dobândit un grad de drept şi, eventual, a mers pe pentru a gestiona Carrozzeria Alessio în Roma, care produc organisme pentru FIAT. El mai târziu stabilite propria casa de design, Studio Tecnico Carlo Biscaretti, şi a petrecut mai mulţi ani ca fiind una din Italia a conducând auto jurnalişti.

În sensul prezentului articol, deşi, el a fost un designer; în special, designer de Lancia's logo-ul, care a fost o serie de subtile variaţii pe tema Biscaretti lui deoarece a proiectat-o în 1911.

 

 

Prima Lancia logo-ul a fost pur şi simplu un script de aur la automobile construit de la 1907 la 1911. Dar Biscaretti a logo-ul a efectuat aproape 100 de ani. Original de design este un semn care poartă numele companiei masina cu litere aldine. "L" a fost iniţial mult mai mare decât restul de numele şi scrisori al doilea şi al treilea în numele a subliniat. Drapelul standard este o săgeată verticală, cu un punct ascuţite în sale de sus. Fondul de pavilion a fost un patru-a vorbit volan. Sunt curbe spokes la începutul Lancia insigne şi vorbit dreapta se înlocuiește cu detalii de o mână mică clapetei.

La scurt timp după original de design a fost îmbunătăţită, insigna întreaga a fost înconjurată de un întuneric albastru, curbe scut, care a fost un principal de atunci. Logo-ul va rămâne relativ nemodificat pentru aproape 50 de ani. La un moment dat, spokes volan a devenit mai simple şi acceleratie parte a dispărut nu mult după primii câţiva ani.

Apoi, în 1956, Lancia introdus Flaminia şi să modernizeze logo-ul fără a schimba complet identitate corporatistă companiei. Volan a dispărut în totalitate. Un inel din jurul pavilion Lancia a fost ancorate la scut - acum nu mai întuneric albastru--în trei locuri. Din 1956 şi 1974, acest lucru ar fi Lancia de identitate corporatistă moderne.

Tema volan returnate în 1974, și dimensiunea literelor, de asemenea, a fost revizuită. În loc de o mare L, toate literele în pavilion Lancia au fost de aceeaşi dimensiune. De bază pentru acest logo au fost utilizate până la logo-ul a suferit schimbări majore în 2007.

Noul logo a fost proiectat de agentie de publicitate RobilantAssociati şi Centrul de Styling Lancia. Au rămas trei elemente principale: scut, culoarea albastru închis şi numele Lancia, care încă mai utilizează setul curent de caractere, care datează tot drumul înapoi la 1911. Elementele oddest sunt cele două "spokes"de un vestigial volan la 12 şi ora 6, care sunt spus să"se concentreze ochii pe logo-ul Lancia." Uita-te la spokes diferit, şi ele par a fi colti de un şarpe două-dinţat.

2059_.jpg


www.clublancia.ro

Lancia Flavia Berlina - 1,5 boxer (aluminium engine) 1963

Lancia Lybra - 1,8 16V (V.V.T) 2001

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.