Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan Romania! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Recommended Posts

Cele mai mici preturi online la cauciucuri de iarna, pentru orice dimensiune si buget. Cumpara din timp un set de anvelope de iarna pentru masina ta, astfel incat sa fii pregatit pentru noul sezon rece. Nu este recomandat sa asteptati pana in ultimul moment pentru a monta un set de anvelope de iarna, putand ramane cu masina imobilizata din cauza zapezii. Expertii auto recomanda sa montati un set de cauciucuri de iarna imediat ce temperatura medie scade sub 7 grade celsius. Sub acest prag de temperatura, pneurile de vara nu mai sunt fiabile si nu mai ofera o performanta necesara unui condus sigur

 

Cumparati online un set de anvelope de iarna, fiind o metoda rapida si sigura. Este recomandat sa optati mereu pentru cauciucuri de iarna noi si sa nu mergeti pe optiunea de second hand, pentru ca nu puteti aproxima starea lor si durata de viata ramasa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.