Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Diomet

Moderatori
 • Content Count

  1,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Diomet last won the day on July 31

Diomet had the most liked content!

Community Reputation

131 Excellent

About Diomet

 • Rank
  FIAT Fanatic!
 • Birthday 08/24/1981

Mașină

 • Marca
  FIAT/VW
 • Model
  Linea/Golf6 Variant
 • Motorizare
  1.4 77cp/1.6 105cp
 • An
  2008/2011

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Bucuresti
 • Interests
  cars, photo

Contact Methods

 • Yahoo
  diomet
 • Website URL
  http://www.diomet.ro
 • Skype
  diomet

Recent Profile Visitors

2,566 profile views
 1. Nu ar strica niște poze (before and after ar fi ideal ) șl eventual cât te-a costat pe tine.
 2. Version 1.0.0

  0 downloads

  Manual Fiat Marea
 3. Eu te înțeleg Încă îmi curg ochii la ceva aftermaket cu Android pe aliexpress. În teorie, orice Android ar trebui să fie ok. Personal ți-as recomanda sa aibă minimum 4Gb de RAM si 16GB de stocare internă.
 4. Salutare, La motorizare ești în mod clar compatibil cu Linea si cu Panda. La scaune, din ce am mai citit pe net, s-ar potrivi scaunele de la Stilo și de la unele Alfa, cum ar 147.
 5. Am GPL de cam 160.000km și am trecut prin destule astfel încât să învăt niște lucruri. Mi s-a întâmplat și mie să porbească greu mașina dupa o staționare de câteva ore. În cazul meu se întâmpla doar vara când de foarte multe ori în zilele caniculare pornea direct pe gaz (setată intrarea la 40 de grade). Astfel, dacă adăugăm dilatarea furtunelor, practic nu avea combustibil în circuit pentru a porni mașina. Mutând manual pe benzină câteva secunde înainte de oprire îmi garanta că nu voi avea probleme la următoarea pornire. Am trecut de asemenea prin cateva schimburi de bujii, cu toate că service-ul mi-a recomandat în mod explicit să folosesc doar ce recomandă producătorul, am testat și bujiile "speciale pentru gpl" și cele "speciale cu iridium pentru gpl". Service-ul a avut dreptate, sunt doar o păcăleală, un marketing pentru naivi. Dupa 15-20.000 aceste "speciale" deja dădeau cu virgulă, iar cele "normale" duc lejer 30.000. Folosesc doar NGK sau OEM care sunt tot NGK.
 6. Dacă îmi permite timpul prefer să fac interiorul acasă (stau la curte) iar exteriorul la spălătorie. Dacă am în drum un self-wash opresc acolo pentru că îmi place, e o satisfacție la final Cam o dată pe an dau cu o ceară/polish toată mașina, cu o cârpă.
 7. Problema continuă din câte văd. Eu am făcut până acum o schimbare de garnitură chiulasă și de segmenți (dacă tot am desfăcut tot). Mâncatul uleiului a rămas însă, la cantități mult mai mici însă. Se întâmplă mai mult vara și/sau la turații ridicate. Spre exemplu, am cam 25.000km de la ultimul schimb de ulei, timp în care am completat cam 2.5L de ulei, practic i-am făcut schimbul...în mers Personal nu îmi mai fac probleme așa mari, motorul are 223.000, cred că la "vârsta" asta nu este absurd să mai ciupească. Cred că mai ține de alinierea planetelor :). Cealaltă mașină, un diesel de la o marcă care în teorie ar fi trebuit să mănânce ulei calumea, nu mănâncă deloc.
 8. Diomet

  Stilo MAD

  În decursul timpului forumul a suferit multiple upgrade-uri și unele poze s-au pierdut din păcate. On topic, Stilo a fost o mașină destul populară și un design ce duce spre sport. A avut ceva probleme, mai ales la 1.6, dar în mod sigur nu este o mașină care să te lase să te plictisești
 9. Diomet

  Forum

  Păi atunci nu vrei să te ocupi de secțiunea Stilo?
 10. Dacă nu vrei să modifici prea mult structura bordului, poti opta pentru o navigatie 1DIN cu display retractabil, ceva de genul ăsta.
 11. offtopic: @mariusl82, welcome back, long time no see
 12. Agree to disagree În manualul meu scrie că nu este recomandată plecarea imediată și că până la atingerea temperaturii optime se recomandă să nu abuzezi de turații ridicate, și să rulezi ușor.
 13. Treci cam prin ce am trecut si noi cu Linea. Legat de problema cu mancatul de ulei, este una recunoscuta cu jumatate de gura de FIAT. Recomandarea mea este sa reclami in 90 de zile aceeasi problema, apoi sa invoci schimbarea motorului, este undeva si la OPC trecuta asta. Exista cel putin precedent la generatia de Linea in Romania.
 14. Nu se mai vede poza, dar cred că 18 nu prea intră
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.