Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

nightwish

Membri
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Mașină

 • Marca
  Fiat
 • Model
  Punto Young
 • Motorizare
  1.4 mpi 8V s&s 77hp
 • An
  2016

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

494 profile views

nightwish's Achievements

Incepator

Incepator (1/5)

0

Reputation

 1. Sa anim putin topicul... Luni ,30 mai , Ploiesti - Constanta si retur pe 31 mai, mers pe A3 si A2 , 2 persoane fara AC, anvelope de iarna , tinut constant in 3200rpm la 103-105km/h (95-97km/h pe GPS ). Consum pe trip 5,2L/100km. Masina un Punto 1.4 mpi S&S
 2. Profit de situatie sa va intreb daca merge facut up-date la harti,( are card micro SD) pe ce site sau unde? Sau daca Navigatia de pe Fiat merge cu orice soft de navigatie . Vad pe display Naviextras.com...A mai descarcat cineva de aici? Functioneaza? Multumesc anticipat!
 3. Se pornește navigația... 1. Se apasă cheița pentru setări. 2. Se derulează pe săgeată în jos până la ultima pictogramă a întoarcerii la setările din fabrică. 3. Se apasă pentru revenirea la setările din fabrică unde se poate alege varianta în limba română.
 4. Am reușit azi după câteva încercări să trec navigația în limba română.
 5. Bateria cat de veche este? Probabil ai consumatori mai mult decat poate bateria duce in regim de "stop".
 6. Exista posibilitatea rularii in limba romana a navigatiei de pe un Punto Young 2016? Am incercat sa vad daca are posibilitatea setarii limbii dar mi-am "prins urechile" in limba italiana si nici manualul nu-l am.
 7. Aceeasi problema am avut noi, pe Albea parintilor, la 177k km s-a crapat termostatul (piesa de aluminiu in care era inclus).S-a remediat prin inlocuirea acelui reper. (Albea 1,4 2006)
 8. Salutare! Confirm cele spuse mai sus de @Mandrake. Ieri am intrat in posesia unui Fiat Punto 1.4 mpi pe care-l va conduce doamna mea. L-am luat din Bucuresti stiind ca motorul este foarte fiabil ( il mai avem in familie pe o Albea E4) . Am venit cu el acasa spre Ploiesti si mi-a placut insonorizarea foarte buna, cum sta pe asfalt...Ce nu prea mi-a placut este ca la aceeasi viteza e mai turat ca Albea cu vreo 3-400 rpm. Albea e mult mai fasnet, Punto merge bine si doar ..atat. E drept ca mi se pare "moale" eu venind de pe un 1,6 benzina coreean in 6 tr dar compenseaza la consumul foarte bun. Daca prin Bucuresti s-a dus la 10-12l /100km, pana acasa tinut in 90-110 km/h s-a redus consumul mediu putin sub 6L/100. Desi sunt fan asiatice pe benzina m-am intors la prima mea dragoste, Fiat. Si nu regret. Masina este E6, foarte intretinuta, 25k km reali.
 9. Welcome to Club FIAT Fan Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.