Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

SEVERIAN

Membri
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by SEVERIAN

 1. Mașina este cumpărata de curând de băiatul meu, posibil să se fi umblat și de alții înainte. Există filtru de aer. Povestind situația unui prieten mi-a spus că a avut și el o întâmplare asemănătoare cu un fiat iveco. La Service, când a schimbat filtru de aer, mecanicul a montat filtrul cu tot cu instrucțiuni de utilizare, hârtiile, acestea fiind în interiorul filtrului. Așadar Surprize surprize!!! Asta a fost, bine ca am rezolvat problema.
 2. Făcut diagnoza, găsit problema la clapeta de accelerație, demontat clapeta, constatat clapeta blocata cu o cârpă, curățat clapeta, montat totul la locul lor și rezolvat.
 3. Deși a pornit fără probleme, nu am umblat la senzor, ar putea fi defect acest senzor? Voi verifica. Mulțumesc.
 4. Bună, Posesor de Albea 1.2 60 cp 2004.Desi a avut momente când pornea acum nu o mai face. Verificat fișe și înlocuit cu unele noi, verificat sigurante, bune,verificat pompa benzina - bună, verificat bujiile - bune, bateria bună. Am scos una dintre bujii cu fisa cu tot pentru a putea vizualiza scânteia. Atunci când am dat contact mașină a pornit. Electromotorul funcționează.Nu știu ce are. Ar trebui înlocuita bobina de inductie. Un sfat va rog frumos.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.