Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Ovidelu19

Membri
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Barbat
  • Localitate:
    Bacau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ovidelu19's Achievements

Incepator

Incepator (1/5)

0

Reputation

  1. Salutare băieți! Va mulțumesc frumos la amândoi pt ajutor și sfaturi și într-adevăr ați avut dreptate! Bateria e de vina!Am pus o alta baterie și se comporta normal fără nici o anomalie! Va mulțumesc și numai bine va doresc!
  2. Mulțumesc de răspuns nightwish ,într-adevăr bateria este deseară cu mașina adică din 2014! Dar eu nu bănuiesc bateria pentru ca e verificata în permanenta cu voltmetru și în mers și în staționare și e ok! Și plus ca problema la mine apare când fac ceva kilometri,ca dacă fac chestia asta imediat ce pornesc masina nu are nici o problema! Și încă ceva,problema nu persista de fiecare data! Spre exemplu: merg cu mașina 5-10 km franez la semafor cu maneta pe liber se oprește motorul apoi poveste la 2 sec fără a face absolut nimik și la următorul semafor la o dist scurta sa zic maxim jum de km nu se mai oprește motorul cum ar fi normal!Nu știu ce sa zic,o sa încerc și cu alta baterie sa vad dacă e vreo diferența!Oricum mulțumesc de sfat!
  3. Va salut din nou pe toți și revin cu o noua problema,dacă sa întâlnit cineva sau are idee cineva de unde ar veni problema!După ce merg cu mașina în jur de vreo 5 km sa zic și când franez și las cutia pe liber,în momentul când sa oprit masina se oprește și motorul fiind cu piciorul pe frana în permanenta,sta vreo 2 secunde și apoi pornește fără sa ai fac nimik eu fiind în continuare cu piciorul pe frana,fără a apasă ambreiaj sau acceleratie.Are cineva idee ce se întâmplă?Va mulțumesc încă o data anticipat pt atenție și timpul acordat!
  4. Masina abia am luat-o acum vreo jumătate de an și are vreo 210 mii km!Cu ambreiajul mai puțin probabil pt ca nu se tureaza în gol! Zisesem ca nu ia turații! Le ia dar greu,ca și cum ar trage greu combustibil,am schimbat filtru de aer dar tot degeaba,bujiile ,uleiul ,filtrele schimbate în afara de cel de combustibil!Ar mai fi o problema dar nu știu dacă are legatura cu alimentarea!În treapta intai după ce dau drumu la ambreiaj merge ca și cum m-ar legana!Am curățat clapeta de acceleratie ca am auzit ca ar avea legatura cu asta și mi-a mai rămas sa schimb și racordul flexibil de sub catalizator ca am senzația ca e fisurat și ca am înțeles ca și asta ar avea legatura cu șuturile astea!O sa ai curat filtrul de combustibil și sa ai fac un test de compresie și apoi o sa vad ce și cum! Mulțumesc oricum de sfaturi și ajutor!
  5. Mulțumesc frumos Mike1alike motivul pt care întreb e ca parca nu prea trage cum trebuie! Ia turații greu! Dar poate se datorează și faptului ca motorul are vreo 210mii și poate ar trebui segmentat! Oricum mulțumesc mult pt indicații și poze!Dacă nu te superi cu ce ai spalat filtrul ala? Vreo soluție speciala ceva sau ce?
  6. Va salut din nou și revin cu un nou topic!Nu știu unde se afla filtru de combustibil dacă are și dacă ma poate ajuta careva și cu un cod de piesa! Va mulțumesc!
  7. Da asa cred și eu ca ar fi mai potrivit 10w40 ! Mulțumesc mult pentru sfat!
  8. Mulțumesc pt sfaturi! Motorul e curat nu are pierderi în schimb cu puterea nu știu ce sa zic! De tras trage dar cam greu ia turații!Oricum o sa vad ce zic și mecanicii!
  9. Va salut pe toți! Menționez ca sunt nou pe aici și poate s-a mai vb despre aceasta problema și nu găsesc eu! Sunt posesorul unui punto evo 1.4 8v benzina din 2014,are 210 mii km la bord și consuma aproape 2 litri de ulei la 10 mii km,ulei folosit 5w40 !Întrebarea mea este: Uleiul folosit este prea subțire și trebuie sa folosesc 10w40 sa compensez uzura motorului sau credeți ca ar trebui segmentat? Va mulțumesc pentru ajutor!
  10. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.