Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Adi25

Membri
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Adi25 last won the day on August 24

Adi25 had the most liked content!

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Erbiceni

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Adi25's Achievements

Incepator

Incepator (1/5)

1

Reputation

 1. Salut, am revenit cu rezolvarea consumatorului și a închiderii centralizate. Toată treaba a stat în modulul de confort al mașinii. Se poate sa fie schimbat modulul dar și reparat, mie mi a fost reparat și pot sa spun ca nu mai am nici o problema.
 2. Buna ziua, detin un fiat stilo 1.9 jtd din 2006 și am o problema, uneori nu mi se mai accelerează, se aprinde check engine ul și după câteva porniri și opriri la cheie se stinge. Și în mers constant îmi mai da câteva șuturi în accelerație. Prin martie-aprilie am schimbat debitmetru de aer ca mi a făcut aceeași problema cu checku aprins și nu se accelera. Orice fel de problema asemănătoare ca a mea și rezolvata e bine venita. Mulțumesc!
 3. Da, am măsurat o si într-adevăr consuma când e staționată undeva la peste jumătate de amper peste limita normala
 4. Ar trebui sa o încui manual, ca electric nu pot, nu mi se închide asa. Și da, electromotorul e nou nouț
 5. Salut, am schimbat bateria și am luat un Bosch s5 de 74 amperi, și 3 zile mi a mers bine și o zi n am folosit mașina și azi când am vrut sa plec aceeași problema. Știu ca un mecanic mi a zis ca motorașele de la închidere nu mai sunt bune și ca mănâncă curent pe partea de la portiere, oare asta sa fie cauza?
 6. Bună ziua, dețin un fiat stilo din 2006 și am probleme pe partea electrica. Am o baterie rombat pe ea și mi face probleme la pornire, adică are curent da nu are destulă putere sa pornească, am fost la ei la sediu si mi au dat o baterie varta care nu era atât de buna, avea starea de sănătate la 61% când am testat o și am lăsat-o pe aia de la rombat sa o încarce și după am luat-o înapoi. După ce am luat-o 3 zile mi a pornit fără probleme acum tot asa trebuie sa o încarc de la alta mașina sau redresor ca să o pornesc. Țin sa menționez ca am fost cu ea la electricitate și un cablu nu făcea contact pe șasiu și mi l a rezolvat și tot asa îmi face. Și electromotoru l am schimbat prin iulie deci nu e de la electromotor. Am și probleme cu închiderea centralizată. Un mic ajutor cu ce as putea face, e foarte enervant sa o pornesc mereu de la alta mașina. Mulțumesc frumos
 7. Da, becul se aprinde. Și când ajungi acasă ai putea sa mi spui exact cum sa fac ca să ma uit pe tabloul de siguranță?
 8. Da, a mers pana acum și cheia e briceag. De unde fac rost de acel pin?
 9. Salut, am si eu o problema. Am un Fiat stilo 1.9 din 2006 și am probleme la închiderea ușilor cât și la deschidere, și nici din telecomanda nu pot s o încui sau s o descui. Și la portbagaj nu pot sa l deschid. Un mic ajutor, va rog. Mulțumesc
 10. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.