Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

71doru

Membri
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 71doru

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Craiova
 1. Pare sa fie o problema cunocuta si in afara tarii din ce am vazut ! Nu mi-am dat seama inca daca este general valabila sau apare doar pe unele exemplare sau loturi ! Voi incerca sa obtin informatii lamuritoare! Pe de alta parte este clar ca aceasta masina are nevoie de motoare mai evoluate, mai economice , acest 1.4 95Cp este evident depasit tehnologic raportat la ce ofera concurenta, mai toti au venit cu motoare in trei cilindri, mai eficiente in mod evident. Nu trebuie sa fie in trei neaparat, exista un motor in patru cilindri recent dezvoltat intr-o alianta ce inglobeaza si un producator roman, care se dovedeste chiar mai eficient decat altele in trei . Vom vedea daca noua alianta PSA - Opel - Fiat- Chrysler va gasi reteta castigatoare. Deocamdata atat PSA cat si Opel au dezvoltat independent motoare de 1.2 in trei cilindri turbo bunicele .
 2. Florin , nu are cine sa te ajute daca pui problema asa de sec, trebuie sa dai cateva detalii, cati km are masina, obiceiuri de exploatare, cat ulei consuma la un anumit numar de km, daca asa a fost de la inceput sau s-a agravat , etc Apoi nu strica daca la titlu ai fi scris : ,, Consum anormal de ulei motor 1.4 95CP benzina " Important ar fi sa stim daca este o problema de proiectare, de calitate a fabricatiei sau daca este consecinta unei exploatari necorespunzatoare. Eu am un Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120CP, consumul de ulei este in jur de 1 litru la 15000km , cam atat parcurg cel mult pe an . Asta inseamna deci 67ml la 1000km, un consum normal pentru o masina condusa sportiv cu 138000 km la bord. Undeva la fiecare 1000km verific nivelul pe joja, completez doar atunci cand acesta ajunge la jumatate, sub acest nivel nu o las. Asta inseamna doua-trei completari intre doua revizii.
 3. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.