Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris
2. Disponibilitate timp minimum 15min/zi

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan Romania! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

paraschivrazvan25

Membri
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About paraschivrazvan25

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Bucuresti
 1. www.rent-a-car-otopeni.ro va ofera servicii de inchirieri masini in aeroportul din Otopeni, oferte speciale de inchirieri auto Bucuresti pentru orice categorie de clienti fie persoane fizice sau juridice, inchirieri masini pe termen lung precum si asistenta rutiera. Flota de care dispunem cuprinde peste 40 de masini cu tarife accesibile, preturile modelelor low cost pleaca de la 12 euro pe zi. Pentru detalii asteptam sa ne contactati.
 2. www.rent-a-car-otopeni.ro iti pune la dispozitie servicii economice si de cea mai buna calitate atunci cand doresti sa inchiriezi o masina in aeroportul Otopeni sau in capitala. Preturile sunt cu 20 la suta reduse pentru oricine doreste sa opteze pentru inchirieri auto Bucuresti iar garantia la modelele econmice este de doar 100 de euro, bani care se vore returna la finalul perioadei.
 3. Veti gasi cele mai accesibile masini din segmentul de inchirieri auto prin Rent-a-car-otopeni.ro cu tarife minim, fara limita de km si garantie.
 4. Daca aveti nevoie de masini cu carlig va pun la dispozitie modele Suv pentru inchirieri auto Bucuresti pret de la 22 euro pe zi 0760193090
 5. Va ofer o gama diversificata de masini disponibile celor care se orienteaza catre inchirieri auto Bucuresti , preturi extrem de accesibile care pornesc de la 10 euro in cazul masinilor low cost, avem de asemenea in flota si masini din gama de lux sau Suv uri. Asteptam rezervarile la 0760193060
 6. Alegeti din flota cu masini de inchiriat Bucuresti si in luna februarie aveti reduceri de 20 la suta pentru orice masina din parcul auto.
 7. Activam de 8 ani in piata serviciilor de inchirieri masini si putem oferii cele mai bune solutii in domeniu, preturile sunt extrem de competitive si va punem la dispozitie doar masini de foarte buna calitate, cu un an nou de fabricatie si putini km la bord. Daca esti in cautarea unui mijloc de transport eficient, serviciul de rent a car Bucuresti poate fi solutia potrivita, la noi pentru modelele din clasa economica preturl este de 12 euro pe zi. Asteptam rezervarile voarte la 0760193060 iar flota noastra de masini o puteti viziona pe www.rent-a-car-otopeni.ro
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.