Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

EKO

Membri
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

EKO last won the day on May 22

EKO had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About EKO

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Sibiu
 1. Daca ai alternator nou si bateria e buna, singura varianta ar fi firul care duce curentul.Ceva asemanator am patit si eu si am schimbat alternatorul degeaba, tot asa dusa la mai multi electricieni.Facea contact cu intermitenta,probabil era rupt pe undeva.Schimbat si rezolvat!
 2. Baga Castrol,Liqui Moly,Aral,nu te complica cu Selenia. 10W-40 specificatia.
 3. Ce consumuri aveti la Tipo 1.4 benzina? Se intampla si la altii, Renault iesit de 20 de km din reprezenta a picat turbina. Si da nu recomand nici eu schimbarea dupa calculator, pur si simplu vezi ca nu merge bine motorul.
 4. Nu e nevoie sa schimbi uleiul.
 5. EKO

  Albinuța mea

  In partea dreapta la picioare ai 2 relee rosii poate e unul ars, siguranta sau pur si simplu s-a ars motorasul de la aeroterma. Mergi la un electrician.
 6. Salut!Nu plange ca nu ti-ai luat Dacie, eu mi-am luat Renault si regret fiindca imi pica servo subit si isi revine, am dat cu ea si in parapet, nu ramane eroare in memorie si ei zic ca e buna desi am poze si filmare. Am avut Albea 11 ani papa 500 ml/10k de noua dar a mers brici, consuma si mai putin, face ceva pe 0.9 tce-ul actual.Acum plang dupa Albea sau ca nu am luat Fiat.Mai ai rabdare sau cauta alta reprezentanta, sper ca la Fiat nu e garantie doar pe hartie si servicii post vanzare egale cu 0 ca si la Renault/Dacia.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.