Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Croma

Membri
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral

About Croma

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Bucuresti
 1. o sa te sun am luat ceva de la un amic .... nu stiu exact garret cred acum sunt in tema cu ecu sa vad ce o sa fac si m-am hotarat ce voi face O fac stance
 2. Eu unu nu am cu ce sa plec pana dupa 25 nov ca atunci imi vine turbina ... so ... poate sambata la polivalenta discutam
 3. Bagati mare eu zic pe 28-29-30 nov
 4. Si eu asa cum suntem majoritatea sunt cam varza cu bani + cu masina eu zic sa mergem pe la sfarsitul lui noiembrie ?
 5. Babnone ... e turbina calata pala mica se invarte si aia mare nu ... am impresia ca e un cuzinet so... mai sta pe bara ceva timp (sapt asta cred ) datimi ideea un nr ? ??
 6. Vila Cerbu 9 camere eu am dat 50 de lei pe noapte poze o sa pun azi ca am facut ceva poze avem bucatarie , baie in camera camerele sunt ok priveliste misto banuiesc ca daca inchirem toata pensiunea ne da un pret mai mic acum sa vedem cum mergem si poate mergem la mai multe pensiuni http://carta.ro/cazare-moeciu/vila-cerbul/
 7. eu am fost in weekend la o pensiune misto rau undeva in moieciu de sus superba zona ! gratar in curte camere curate excelenta ! ce ziceti ?
 8. posibil ehh vom vedea asta in primavara acum cred ca sa dus turbina dupa 2000-2500 de ture se aude un suerat si nu mai trage ca inainte e turbina sau e compresoru?
 9. dar transalpina nu e inchisa iarna ?
 10. Flanse banuiesc vad eu ma interesez !
 11. Croma

  La Mulți Ani!

  La Multi Ani Sarbatoritului !
 12. Inca o intrebare ! Cum i-ar sta cu 17 in picioare ?(si astea sunt ca le iau pe moca...)
 13. Ar fii ceva frumos sa mergem in iarna undeva la munte pentru 2-3 zile sa ne distram ! pe la sfarsitul lui noiembrie ar fii ok ?
 14. Problema rezolvata ma uimeste cat poate sa suporte motoru asta orcum a fost necesar sa schimb filtru de ulei si un furtun si acum e din nou pe strazii !
 15. Ar fii frumos sa mergem intr-o excursie cu fiaturile pe undeva 2-3 sau mai multe zile ! Ce ziceti ? Planificari dupa un itinerariu ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.