Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

cdmitica

Membri
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Localitate:
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cdmitica's Achievements

Incepator

Incepator (1/5)

0

Reputation

 1. Si halatu' ? Cat e halatu' ?
 2. Fiat 131 Abarth Rally Car Este cea mai de succes masina Fiat in competirii, castigand Campionatul Mondial de Raliuri de 3 ori, in 1977 cu Markku Alen, in 1978 cu Timo Salonen si in 1980 cu Walter Rohrl. Automobilele echipei de uzina au fost sponsorizate intotdeauna de Alitalia.
 3. NU - masina e stock 1.2 65 CP - avantajul statiei CB. Informativ dupa prima 100 km aveam 5.1% si 83 km/h
 4. Ok - am vazut dupa aceea - era bine daca era scris la punctul cu desemnarea castigatorului.
 5. Daca e concurs nu s-a spus nimic de premii.
 6. 5.2% Iasi - Campulung Moldovenesc - Iasi - 61km/h viteza medie - 375 km
 7. La multi ani celor cu nume de floare!
 8. La Multi Ani - tuturor Doamnelor si Domnisoarelor
 9. Luni mi s-a aprins martorul de airbag - dupa mici investigatii (verificat siguranta) am ajuns la concluzia ca trebuie mers in service (masina fiind in garantie). Drept urmare azi m-am dus la service unde s-a constatat un fir intrerupt (oxidat). S-a procedat la refacerea firului intrerupt si in acest fel s-a rezolvat problema. Toata operatiunea a durat aproximativ 2 ore + 1 ora drumul la service si predarea ridicarea masinii.
 10. Eu mi-am montat avenlopele de iarna din octombrie (Debica Frigo 2 pe fata si Frigo 1 pe spate - am cumparat cate 2 in ani diferiti) iar ieri am facut un drum destul de lung si ca distanta si ca durata Iasi -Bucuresti prin Ploiesti in aproximativ 9 ore. Nu am avvut nici o problema nici pe traseu si nici in zapada dintre blocuri aici in Bucuresti. Cu anvelope de vara nu cred ca as fi fost in stare sa ajung fara evenimente. Cu anvelope de vara am vazut pe veicinul meu in Iasi si nu putea sa incalece santurile formate prin zapada in timp ce eu cu anvelope de iarna le incalecam si manevram masina ca si cum ar fi fost astfalt uscat.
 11. Deci in mod normal si logic as schimba distributia cand fac 60000 de la ultima schimbare. Acuma depinde ce au zis si cei care au efectuat aceasta operatiune. De asemenea trebuie luat in considerare mediul in care circuli. Sfatul meu ar fi sa schimbi distributia la 168000 km sau 2 ani de cand ai schimbat-o. Succes!
 12. Safatul meu treci direct pe xenon - nu stiu cat mai sunt acuma preturile la philips. Eu am avut philips extreme power si am fost multumit calitativ insa se ard repede si nu tin la drumuri cu denivelari. Bafta!
 13. E85 - exceptand A2-ul il consider cel mai bun din Romania, cel putin pe traseul Iasi - Roman- Bacau-Focani-Bucuresti. Tot timpul 2 benzi.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.