Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/22/2021 in all areas

  1. 1 point
    Off topic: Nu era cazul sa mai deschizi un nou topic, este unul deschis deja. On topic: In principiu poti pune ce vaselina vrei insa este recomandat sa folosesti o vaselina anume, imi scapa acum ce fel de vaselina, cred ca este cea pe baza de litiu dar nu sunt sigur, insa are o culoare galbui-crem si este mult mai potrivita, daca nu ma insel este o vaselina similara cu cea care se pune la tripoda planetarelor. Inainte sa suspectez caseta -care are slabe sanse sa scoata astfel de zgomote- as suspecta: flansele amortizoarelor; capetele de bara; pivotii de la brate.
  2. 1 point
    Salut! E simplu la caseta de directie, departezi burduful dinspre mijloc partea cu diametrul mare si bagi vaselina si prinzi burduful cu o brida de plastic. Mi-am schimbat singur caseta si am desfacut-o pe cea uzata, mecanismul e foarte simplu.
  3. 1 point
    Am montat pompa dar mi-a dat ceva de furca piulita ca sarea mereu de pe filet si nu reuseam sa o strang. Cheia intradevar a mers foarte ok la strangere. La final am descoperit ca mufa tata nu intra in mufa mama, doua nervuri de pe tata fiind decalate..dar le-am taiat cu cutterul si a mers. Trecand peste toate masina a pornit si pompa se aude frumos.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.