Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/07/2020 in all areas

 1. 1 point
  Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.
 2. 1 point
  Atenție la instrucțiunile de instalare.dupa instalare cuplezi interfața care o ai,sper că ai o interfață ELM.deschizi programul, selectezi marca,motorizare...jos selectezi Motor și dai connect și modelul de ecu.Mai departe te descurci că nu e greu de utilizat.Daca e ceva ce nu înțelegi scrii aici
 3. 1 point
  Salutare sa nu faci prostia asta de nici o forma!!!!Eu mi-am luat un Fiat tipo nou de la reprezentanta in data de 25.05.2018 și pana in data de azi i-am schimbat de doua ori ambreiajul,o data i-am făcut motorul la 120000km și acuma am la ea 142000 și i-am schimbat termocupla,rulmenți,amândouă pompe de ambreiaj,macaraua de la geamul din fata sa stricat când avea 6 luni mașina etc,mânâncă ulei foarte foarte mult și este extrem de rea mai multe detali îți pot oferi la tel 0757818072
 4. 1 point

  Version 2007

  55 downloads

  Manual FIAT Linea 2007+
 5. 1 point
  Salut, da, consuma enorm de mult ulei! Eu am luat masina la sfarsitul lui mai. Am deja 17.500 km. Am facut o socoteala si pana acum am bagat peste 10 litri de ulei. La 15.500 am fost la revizie, masina a iesit cu ulei nou si la nivelul maxim. Azi am tras joja si era uscata. O mizerie de motor cel de 1.4!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.