Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/11/2021 in all areas

 1. 1 point
  Nu conteaza numarul participantiilor ,mai important este calitatea participantiilor !!!
 2. 1 point
  Ulei poate sa curga pe la simeringul ax came de la distributie, sau cel de langa bobine, pe la capacul ax came pe la baia de ulei sau simeringul de la arborele cotit, unde e volanta. Poate si pe la pompa de ulei sau filtrul de ulei. Cu astea am avut eu probleme.
 3. 1 point
  Salut si bun venit pe forum! Nu era cazul sa creezi topic nou intrucat este deja un topic deschis pe aceasta tema, trebuie doar sa cauti putin. Pentru o mai buna informare cu privire la regulile forumului, recomand citirea regulamentului. Postarea ta a fost mutata in topicul dedicat. Revenind la subiect, sunt nenumarate site-uri de piese auto care iti pot furniza piesele dorite in functie de pret si preferinte. Acele optiuni pentru model, motorizare etc chiar sunt utile, te ajuta sa cauti aproximativ ce-ti trebuie, atunci piesele respective cel putin in principiu ar trebui sa se potriveasca. Daca nu esti sigur care piese sunt cele potrivite, atunci iti recomand ca cauti codul de piesa in programul ePer, il gasesti si online la o cautare, dar nu stiu cat de sigure sunt site-urile respective. Buna era seria VIN. Totusi te ajut eu cu niste coduri de piese. Filtru ulei: 71736161 Filtru aer: 71754083 Filtru habitaclu: 46722862 46722863 46770829 Ca ulei as merge pe vascozitatea 10w40, marca in functie de preferinte.
 4. 1 point

  Version 1.0.0

  64 downloads

  Instructiuni de instalare: 1. Run "SetupMultiecuscan22.msi" file and install 2. At the end "Finish" 3. Do NOT YET RUN software Multiecuscan ! 4. Run "HDD_Change_Serial_Number.exe" file 5. In left side main window select Hard disk "C:" 6. In right side main window field "Serial Number" type: ECB5-FA3D 7. Klick on button "Change" 8. Run Multiecuscan via desktop icon 9. Run "Register" button in main window 10. For Hardware Key enter: 747273047770-0275 11. For License Key enter: 2BD44-2B409-2C5FDF 12. Voila ! Now is software full registered.. 13. Enjoy... Recomand cu tarie sa fie blocat in Firewall, altfel se va duce online si isi face update. Este nevoie si de o interfata cu cip ELM v1.5, USB sau bluetooth pentru a conecta masina cu acest soft :), cu toate acestea aveti grija ce faceti pe la motor...nu va bagati sa modificati parametri ca nu e de joaca ;).Pentru orice nelamuriri imi puteti scrie.
 5. 1 point

  677 downloads

  -manual in lb. romana
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.