Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Asa cum am scris si mai sus, in programul MultiEcuScan nu gasesc parametrii LTFT si STFT (Long Term Fuel Trim / Short Term Fuel Trim), am cautat pe internet si am inteles ca pe langa Fuel Mixture ar mai fi si Multiplicative (FRA )si Additive (DTV) care ar insemna tot un fel de LTFT si STFT (nu stiu care e prima si care a doua), doar ca optiunile astea nu le am in MES, mai citisem undeva ca anumite ecu-uri nu au disponibile optiunile astea. Daca are cineva optiunile astea in MES poate sa imi spuna in ce categorie sunt, ca eu nu le gasesc.
 3. Today
 4. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 5. Yesterday
 6. Welcome to Club FIAT Fan Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 7. Last week
 8. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 9. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 10. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

  1. gabimilo1

   gabimilo1

   salut

   vezi mai jos, imaginile sint una in continuarea celeilalte.

   ceea ce este scris cu verde sint notele care apar cind apesi triunghiul galben din acele imagini;

   sper sa iti foloseasca.

   1.JPG

   2.JPG

  2. titanul69@yahoo.com

   titanul69@yahoo.com

   multumesc,

   ma puteti ajuta cu niste producatori de acest ulei cu caracteristicile trimise

    

  3. gabimilo1

   gabimilo1

   nu am decit ceea ce am postat.

 11. Nu stiu daca ajuta, dar poate fi ceva similar cu asta?
 12. Topicul a fost mutat in sectiunea Grande Punto/Probleme de ordin tehnic. E mai dificil sa afli ce poate fi dandu-ne cu presupusul, cel mai bine ii faci o diagnoza ca sa vezi ce eroare iti da, atunci o sa avem un punct de plecare de unde sa te putem ajuta E de-ajuns si o interfata ieftina bluetooth.
 13. nu imi poti spune si mie ce fir,poate chair o poza!!!!!intampin aceasi problema
 14. Da ,parca nu s-a întâmplat nimic:)) am incercat asa si in mers sa o sting imediat ce a apărut și dupa ce o pornesc este totul bine
 15. salut,iar cand iei contactul si ii dai cheie din nou,isi revine????
 16. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 17. Welcome to Club FIAT Fan Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 18. Salut, am si eu o mica problema am achiziționat un fiat grande punto acum o saptamana am schimbat uleiul distribuția filtre etc .. Am o mica problema in momentul in care țin masina in treptele 3 si 4 peste 3000 de ture se aprinde martorul motor si nu mai trage deloc sau in dreapta 5 daca depășesc 120 de km mentionez ca este Benzina
 19. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 20. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 21. Salut, as vrea sa stiu ce ulei recomandati pt. motorul 1,3 multijet? Masina este second hand si avea ulei Selenia WR 5W-40, care are urmatoarele norme: ACEA B3/B4, API CF, GM-LL-B-025, MB 229.3 Performance SAE 5W-40, VW 502.00, VW 505.00, FIAT 9.55535-N2 CONTRACTUAL TECHNICAL REFERENCE N°F515.D06. Sincer nu prea am incredere in Selenia asa ca eu am pus Motul 8100 X-cess, 5W40, fabricat culmea tot in Italia. Acesta respecta normele FIAT 9.55535 - H2/M2/N2/Z2. A mai folosit cineva acest ulei ?
 22. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 23. Daca merge bine pe benzina nu au nimic sondele lambda.Problema este de la instalatia de GPL.Verifica furtunasul de vacuum dintre galeria admisie si vaporizatorul GPL.
 24. Schimbarea filtrelor de regula mai des deoarece este o masina de incarcatura.
 25. O să încerc să schimb sondele lambda.
 26. Salut. Am schimbat clapeta de accelerație pentru că se oprea motorul când vroia. AC ul m-a costat 150 cu vidarea instalației. Pe benzină merge bine cu GPL ul am acea variație de turatie adică, nu se stabilizează. Știu că trebuie să crească turatia când folosesc ACul.
 27. In primele 2-3 secunde cand cand electroventilatorul porneste, el trage mai mult curent decat de obicei, atunci e momentul cand motorul tremura putin apoi tremuratul se diminueaza, e vorba de consumul mai crescut de curent-(compresor ac cuplat; electroventilator pornit; aeroterma pornita)- astea consuma mai mult curent si motorul urca putin turatia ca sa mentina ralantiul, dar asta e un lucru normal. La tine vad ca e motor in 16 valve, in cazul asta stiu ca dupa inlocuirea clapetei de acceleratie se cere o recalibrare, dar clapeta veche ce avea, ca ele nu se strica asa usor? Cat te-a costat incarcacrea agentului de racire? Doar au completat sau au scos vechiul agent->vidat instalatie pentru detectare scapari->reincarcare agent?
 28. nu ma stiu la masini pe gpl. la benzinare, cind mai tremura motorul in sarcina, cum zici tu, si nu ai erori pe tester a mai fost din cauza sondelor lambda.
 29. Salut. Am bagat agent de racire în instalația de racire și funcționează bine. Ventilatorul de racire fuctioneaza o dată cu pornirea AC ului. Inainte aveam probleme cu turatia de ralanti . Am schimbat clapeta de accelerație și motorul mergea bine . Acum variază turatia motorului când merge ACul. O fi de la instalația de GPL? Mă voi duce să o verific .
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.