Jump to content

Bine ai venit pe comunitatea Club FIATFan România! Te rugăm să te înregistrezi sau să te autentifici ca membru pentru a beneficia de toate funcționalitățile forumului.

Se caută moderatori pentru secțiunile aferente modelelor de mașini.

Condiții:
1. Bună stăpânire a limbii române în scris.
2. Disponibilitate timp minimum 15 minute/zi.

Dacă ești interesat, dă-ne un mesaj privat la @Diomet sau @blueeies

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2.     Salutare lume.Sunt posesorul unui Fiat Doblo Family 2007 1.3 si astazi am cumparat un Fiat Scudo 2013  de 1997cm.Puteti sa.mi spuneti ce probleme ati mai intampinat la Scudo ?

 3. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 4. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 5. Cred ca cel mai bine a face sa investigheze scara de indici la toate anvelopele (China + Europa + SUA) inclusiv si in mod special la anvelope 4 anotimpuri si sa vedem in realitate cate au A si B!
 6. Last week
 7. blueeies

  Jante aliaj

  Probabil ca nu include si prezoanele, vanzatorul nu are de unde sa stie pe ce masina vor fi montate. Dar care este treaba cu linkul din "jante aliaj" sau "anvelope" ? Ca am vazut ca ai deschis topic si pe tema asta in conditiile in care este topic deja deschis.
 8. ion.ana1966

  Jante aliaj

  Salut! Am cumparat jante aliaj si nu am primit alte prezoane. Ar fi trebuit sa primesc altele?
 9. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 10. De bun simt comentariul. Si eu aveam de gand sa fsc ceva cu cauciucurile,la mine e mai mare deranjul.Am 4x4 deci 186/65/14. Tinand cont ca am scos cardanul fiind praf rulmentul intermediar merg clasic doar cu fata,problema va fi faptul ca va ajunge la o inaltime totala destul de periculoasa,Suspensiile deja sunt inalte la 4x4. Dar pt rezultatul final merita sa incerc,multumesc pentru lamuriri.
 11. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 12. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 13. Azi am schimbat uleiul de la cutia de viteze. Vechiul ulei era de la Petronas Tutela ZC 75 Synth, acum am ales un ulei de la Kross Trans 75w80 care are aceleasi specificatii cu Tutela dar la jumatate de pret, doar ca e vedre la culoare, e putin mai subtire si deja m-a dezamagit inainte sa-i fac proba. In timp ce il adaugam in cutie am observat impuritati in el, niste franturi negre, ceva asemanator cu niste bucatele de pelicula neagra, iar pe fundul bidonului se vedea decantat ceva asemenator cu nisipul, motiv pentru care nu o sa-l tin mult, o sa-l schimb in 2-3 saptamani. O sa bag tot Tutela.
 14. Bine ar fi sa o pui pe tester ca sa vezi exact ce erori ai, poate fi de la cipul de pe cheie sau un contact imperfect la immobilizer etc...
 15. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 16. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 17. Tocmai ce am achizitionat un set de cauciucuri vara pe 15.
 18. Earlier
 19. Welcome to Club FIAT Fan Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 20. Salutare. Am si eu un punto 1.2 din 2005. mi s-a stricat calculatorul de la motor si am schimbat cu totul sistemul de pornire( calculator motor, contact, calculator de confort). Acum din cand in cand ramane imobilizatorul activat si nu porneste. dupa un timp( uneori 2 minute, alteori 30 de minute) martorul cu imobilizatorul dispare , si masina porneste. Oare ce s-ar putea face? se poate dezactiva acel imobilizator? Multumesc anticipat!
 21. Welcome to Club FIAT Fan Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 22. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 23. Bun venit pe forum si felicitari pentru km parcursi! O dovada ca Fiat inca tine stacheta ridicata in cea ce priveste fiabilitatea motoarelor. Ai putea incerca cu Fiat Multiecuscan, chiar sunt curios ce kilometraj iti va arata la optiunea Odometer. Vezi ca pe youtube sunt tutoriale pentru modificarea kilometrajului cu Multiecuscan.
 24. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 25. Bine ai venit pe Club FIAT Fan Romania. Îți urăm navigare plăcută. Dacă ai nelămuriri te rugăm nu ezita să ne contactezi.

 26. Salutare, am un Doblo din 2008 și am ajuns recent la 1 milion de km. Acum nu mai arata kilometrajul doar liniuțe. Stiti daca se poate face ceva? Nu prea mai știu când sa ii schimb uleiul în condițiile astea. Multumesc!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.