Fabricantul auto italian a introdus un nou nivel de echipare pentru modelul Fiat Punto denumit MyLife care ofera clientilor din Europa un grad de exclusivitate impreuna cu cele mai noi tehnologii.

Pretul noului Fiat Punto MyLife porneste de la 9,900 Euro pentru versiunea in 3 usi cu motor 1.2 Euro5 si 69 cai putere cu tehnologie Start Stop, in timp ce versiunea in 5 usi vine cu pretul de pornire de 10,700 Euro.

Lista de noi dotari ale versiunii Fiat Punto MyLife include o serie de componente de culoare negru lucios, bare de protectie, carcase oglinzi laterale si manere portiere vopsite in culoarea caroseriei plus carcase faruri si stopuri negre, in timp ce la interior clientii se vor bucura de un nou material perforat ce acopera bordul.

Din punct de vedere al optiunilor de motorizare, Fiat Punto MyLife poate fi echipat cu unul din cele doua motoare pe benzina, 1.2 8v cu 69 cai putere si 1.4 8v cu 77 cai putere, un motor turbodiesel 1.3 Multijet 16v cu 75 cai putere, plus motorul 1.4. 8v Natural Power cu 77 cai putere, ce poate fi alimentat atat cu benzina cat si cu metan, si motorul 1.4 8V EasyPower cu 77 cai putere ce poate fi alimentat fie cu benzina, fie cu GPL.

Fiat Punto MyLife vine echipat standard cu doua airbaguri fata, ABS, EBD, ESP cu sistem Hill Holder, plus sistemul infotainment cu radio CD-MP3 si navigatie TomTom.


Sursa: autobook.ro

Leave a Reply

You don't need to give user information if you first login to the forum.
Login to forum.