Jump to content

Concurs AutoItalia Service

Fiat Bravo HGT 2.? 20v

57 replies to this topic

#41 Denver

FIAT Fanatic!

• Moderators
  • 565 posts
  • LocalitateBucuresti

Posted 18 October 2011 - 10:31 AM

FELICITARI,am pus ochii pe masina de cand ai lovito si chiar mi-a parut rau cand am vazut pozele,dar acum ca o pui inapoi pe roti e chiar ceva fantastic,sunt sigur ca va iesi din nou senzatie,sincer sa fiu daca as fi avut/voi avea vreodata un bravo ma jur ca ma fac cocalar si te copiez :o ,chiar imi place multtt si culoarea si cum era facut

ms ms :P da...pacat ca o perioada lunga nu am putut sa ma ocup de ea (3 ani mai exact) dar acum ca am recuperat`o si am produs ceva malai o refacem cap coada cu imbunatatiri majore  :)) .daca ma copiezi nu o sa mai fiu singurul din tara cu bravo portocaliu cu negru :))) mergem si la cate o  :D dupa aia :))) :o

Trei ani trei ani , s-au intamplat multe acum 3 ani :P , vara viitoare ar trebui sa reproducem "intalnirea fiat eu si denver la mare" :)))
Fiat 131 supermirafiori 2.0
1981 Fiat 131 supermirafiori
1962 Fiat 600D
2005 Iveco daily

#42 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta
  • Marca: FIAT
  • Model: Bravo HGT
  • Motorizare: 2.0 20V
  • An: 1997

Posted 18 October 2011 - 12:56 PM

Te bagi la modificari majore si sub capota sau iti e de ajuns ce poate acum? :o mereu am vrut sa vad un HGT cu turbo > :))

momentan cu ce modificari are sunt 190 cp mai mult sau mai putin...pe la anu posibil sa vezi un hgt turbo...daca imi permite buzunarul...o sa fie mai mult "track car" hmmm sau de zi cu zi :D)) dar cu siguranta la anu o sa vezi un hgt tubo...
Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!
Orice Semafor Este O Posibila Liniutza :>

#43 babone

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 191 posts
  • LocalitateBucuresti-Berceni
  • Model: Punto MK1
  • Motorizare: 1.4T
  • An: 1995

Posted 18 October 2011 - 12:58 PM

am inteles,pana atunci o sa dau si eu turbina mea jos dupa fiat in caz ca te-ar bate gandul dar cred ca-i prea mica :D
Fix It Again Tommorow becomes F*** Its A Turbo
punto powaaaaa

#44 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 18 October 2011 - 01:04 PM

am inteles,pana atunci o sa dau si eu turbina mea jos dupa fiat in caz ca te-ar bate gandul dar cred ca-i prea mica :))

chiar daca as avea turbina... trebuie serpisorii , downpipe , un mic intercooler , furtune si lucrat la soft... :-ss si cum urmatoarele 3-4 luni sunt pe 0 stau in poneii care ii am acum :D
Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!

#45 babone

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 18 October 2011 - 01:08 PM

Lucky you,am tot inafara de serpisori :D,eh vorba vine,vezi tu la timpul potrivit
punto powaaaaa

#46 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 18 October 2011 - 01:12 PM

:o norocosule  :D :o nu stii ca de obicei un proiect dureaza ani de zile ? :)) asa si la mine :)) :)) sunt curios ..cati ponei ai pe puntonel ?  :P shi asa dupa ce o termin cu vopsitu si asamblatu vreau sa trec prin buc sa va , vad  :))

#47 babone

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 191 posts

Posted 18 October 2011 - 01:29 PM

pai teoretic din fabrica are 133,cu softul care-l are acum si 1 bar presiune ar trebuii sa aibe 150-155-160,asta TEORETIC.practic daca are 130 eu zic ca-i Fiat chiar fac masini,are 16 ani buburuza si ~170 km la bord,clar pe la cine a mai fost nu a mers cu ea bland,mei ultima oara mi-a halit uleiul in maxim 4000-5000km,bine adevarul este ca-i si dau oricum pana ajungi tu in buc ori are alta inima ori e in operatie :D
punto powaaaaa

#48 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 18 October 2011 - 02:25 PM

pai teoretic din fabrica are 133,cu softul care-l are acum si 1 bar presiune ar trebuii sa aibe 150-155-160,asta TEORETIC.practic daca are 130 eu zic ca-i Fiat chiar fac masini,are 16 ani buburuza si ~170 km la bord,clar pe la cine a mai fost nu a mers cu ea bland,mei ultima oara mi-a halit uleiul in maxim 4000-5000km,bine adevarul este ca-i si dau oricum pana ajungi tu in buc ori are alta inima ori e in operatie :))

saracuta...daca ii schimbi inima schimb-o bine  :D sper sa o termini pana ajung eu...cred ca pe luna viitoare daca tine vremea cu mine...sau daca nu...la primavara :o  noi sa fim sanatosi si sa ne ducem planurile la bun sfarsit... :o

#49 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 21 October 2011 - 11:48 PM

din ultimii bani care i-am mai gasit prin casa am reusit sa imi iau 4 leduri :D mai am de luat inca 15 sa fac tot bordul si consola centrala... maine sau de luni o sa merg sa scot si ceasurile...sa vad ce iese si cum se vede :">  pe saptamana viitoare terminam si cuptorul...si bagam masina la finisajele finale , spritz chitu , vopsea , lac, asamblare exterior + interior , reglari finale , daca o sa mai am bani  o sa fac ITP`ul si RCA`ul si poate gasesc naibii 2 gume 225/40/17 sa stea calumea jantele pe spate :P soo...wish me good luck  :|

(appr, are idee cineva cand pun contactul si aprind "farurile" in bord imi sta f f f slab aprins becul la apa(vizibil doar cu ceasurile date jos) , cel din coltul dreapta sus)

Attached Files

#50 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 25 October 2011 - 04:47 PM

are cineva idee cum imi pun si eu acele la bord sa indice bine ? :-? apa si benzina cred ca am rezolvat`o....vitezometru si turometru e cu virgula...recomandati la punct mort fara contact sa le pun ? sau cu contactul pus ? :-? cel putin turometru urca greu si coboara la fel de greu..inainte era mult mai rapid... idei cineva careva cumva ? :)  :X

#51 BravoYFZ

FIAT Fanatic!

• Administrator
  • 1448 posts
  • LocalitateBucuresti / Valcea
  • Marca: Lancia / Lancia
  • Model: Lybra/Flavia
  • Motorizare: 1.9 JTD/ 1.5 8V
  • An: 01 / 63

Posted 16 November 2011 - 07:04 PM

ai rezolvat problema? poze ceva daca da :))
If you love something...let it go, if it comes back to you...it's yours, if NOT....it never was!

Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita - ignorance is bliss ;)

www.clublancia.ro

Posted Image

#52 george1988

Membru Junior

• Membri
  • PipPip
  • 96 posts
  • Localitateconstanta

Posted 02 December 2011 - 01:32 AM

bah BAU pune`le cu contactu pus .... daca iti aduci aminte la 1.4 meu cand puneam contactu se ridica acu la vitezometru la 0 ......... eu asa le`am pus daca e ceva ma anuntzi si le reglam eu am mai facut`o o data si a iesit bine ....e de munca gen chin ....dar te ajut daca e nevoie ..... te`am salutat !
PS: abea ast sa o vad ... :))
Fiat bravo.....CUORE SPORTIVO

#53 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 03 December 2011 - 05:12 PM

ai rezolvat problema? poze ceva daca da :D

oarecum...o sa apelez la george ca sincer nu am rabdarea necesara  ;D  intr`un final am achizitionat toate plasticele de care mai era nevoie :fiatfan: oficial masina e completa la interior :">  o mica mare problema as avea...the intelligent man care a avut masina inainte a facut o magarie la cutia de viteze si mai exact a pus pe exteriorul cutiei de viteze un capac de fiat 1.8 :X care e mult mai mic si imi pierde ulei..are idee cineva daca gasesc si la ce pret un capac pt cutie de hgt ? :-s sau coupe 20v  :))

Attached Files

#54 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta

Posted 19 January 2012 - 06:45 PM

Azi s`au vopsit jantele...a meritat asteptarea si las pozele sa vorbeasca de la sine... luni pun si gumele sa vedem cum da pe masina :>

Attached Files

#55 Diomet

FIAT Fanatic!

• Moderators
  • 709 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Marca: FIAT/Toyota
  • Model: Linea/Yaris
  • Motorizare: 1.4 77cp/1.4 90cp
  • An: 2008/2007

Posted 20 January 2012 - 10:12 PM

Sweeeeeeeeeeeet!

#56 Bestia

Furios si iute :)

• Administrator
  • 249 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Model: Doblo
  • Motorizare: 1.9 M-Jet 120cp
  • An: 2007

Posted 25 January 2012 - 07:23 PM

FORTA!!!!!!!!!!!!! :)) Mai bine asa nu o sa se vada prafu de pe placute de la atata dat :))
Diagnoza auto 15 ron
Montaj Xenon

Just PM me!:)

#57 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 25 January 2012 - 08:07 PM

Au iesit superb!!

#58 BravoYFZ

FIAT Fanatic!

• Administrator
  • 1448 posts
  • LocalitateBucuresti / Valcea
  • Marca: Lancia / Lancia
  • Model: Lybra/Flavia
  • Motorizare: 1.9 JTD/ 1.5 8V
  • An: 01 / 63

Posted 30 January 2012 - 12:35 AM

cand vad cum arata jantele tale incepe sa-mi fie jena cu Borbet-urile mele....facem schimb? :D
If you love something...let it go, if it comes back to you...it's yours, if NOT....it never was!

Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita - ignorance is bliss ;)

www.clublancia.ro

Posted Image

1 useri urmaresc acest topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Concurs AutoItalia Service