ATENTIE
Started by danielomihai, Feb 16 2011 06:25 PM
4 replies to this topic
Posted 16 February 2011 - 06:25 PM
AVETI MARE GRIJA CE PAROLA VA ALEGETI PENTRU A VA LOGA PE FORUM !!! AVEM UN NUMAR DE 13 (treisprezece) IP-URI SUSPECTE !!! FIECARE DINTRE EI INCEARCA SA SE LOGHEZE PE ID-UL ANUMITOR MEMBRI !!!
- Toate IP-urile sunt banate pana in momentul de fata.. chiar nu stiu ce se intampla- maj IP-urilor sunt din Rusia, State.. .
Posted 17 February 2011 - 08:32 AM
ce sexy
nu au cum sa nimereasca parola mea....e una care nu are nici o legatura cu lumea asta
If you love something...let it go, if it comes back to you...it's yours, if NOT....it never was!
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita - ignorance is bliss ;)
www.clublancia.ro
www.clublancia.ro
Posted 17 February 2011 - 09:02 AM
IP-ul poate sa fie de unde vrea cel care face actiunea, totusi traim in lumea computerelor...cel care vrea sa intre de pe anumite id-uri, poate sa fie din Romania, sau chiar din Bucuresti. Mai acum ceva vreme, spunea cineva pe aici, ca are id de germania si de aceea toate reclamele adsense le are in germana sau la site-uri nemtesti. Deci... se poate !
Esti inteligent cand crezi jumatate din ce ti se spune si esti intelept daca stii sa alegi jumatatea adevarata !
Posted 17 February 2011 - 09:05 AM
eu foloseam Steganos acum cativa ani si imi dadea IP de germania verificat...cine stie ce naiba se intampla...
If you love something...let it go, if it comes back to you...it's yours, if NOT....it never was!
www.clublancia.ro
www.clublancia.ro
Posted 17 February 2011 - 05:41 PM
Este vorba de un proxy aici , si de ce incearca sa se logheze oare... Avem concurenta ?
Daca o dau in nesimtiri avem si noi ac pentru cojocul lui/lor .
Fiat 131 supermirafiori 2.0
1981 Fiat 131 supermirafiori
1962 Fiat 600D
2005 Iveco daily
1981 Fiat 131 supermirafiori
1962 Fiat 600D
2005 Iveco daily
1 useri urmaresc acest topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users