Jump to content

Concurs AutoItalia Service

Stiri Maserati

3 replies to this topic

#1 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 27 September 2010 - 03:34 PM

Maserati GranTurismo MC Stradale 

Cei pasionaţi de maşinile sport rasate, dar, în primul rând,  agresive, vor fi probabil foarte interesaţi de noua creaţie  a italienilor Maserati GranTurismo MC Stradale, care va avea  premiera mondială cu ocazia Salonului Auto  Paris 2010.
Maşina nu este altceva decât transpunerea pe şosele a maşinilor  de curse Maserati MC Trofeo şi GT4, după ce acestea au  primit aprecieri foarte bune din partea piloţilor amatori. Iar acum  GranTurismo MC Stradale devine cel mai puternic din familia  coupe-urilor italiene, depăşind versiunea GranTurismo S

Noul Maserati GranTurismo MC Stradale se diferenţiază de un  GranTurismo de serie prin spoilerul  foarte agresiv, cu un splitter inedit, profilat  aerodinamic şi care îi conferă maşinii un look de  adevărată bestie.
De asemenea, bolidul mai primeşte de la maşina de curse  pragurile, care se continuă cu fante de aerisire pe aripile  faţă, precum şi difuzorul de mari dimensiuni din spate,  care integrează două evacuări rotunde generoase.
Motorul maşinii este cunoscutul V8 de 4,7 litri, dar  care acum dezvoltă 450 CP (mai mult cu 10 CP decât  GranTurismo S), ceea ce îi permite lui MC Stradale să atingă o  viteză de 300 km/h.   

Posted Image   

Posted Image 

Sursa: ProMotor

#2 oxygen2k8

Fan FIAT

• SuperModerator
  • 423 posts
  • LocalitateRomania/Bucuresti/Colentina
  • Marca: FIAT
  • Model: Linea Dinamic
  • Motorizare: 1.4 120CP T-JET 16V
  • An: 2010

Posted 22 November 2010 - 03:19 PM

Maserati ar putea oferi un SUV în gama sa din 2012

Conceptul Kubang de la Maserati ar putea prinde viaţă în 2012. Modelul  va costa aproximativ 100.000 de euro şi va fi primul SUV al mărcii  Maserati.                   
În timp ce Alfa Romeo va dezvolta două SUV-uri până în 2014, cei de la Maserati ar putea lansa şi ei un asemenea model în 2012. Primul  SUV de la Alfa Romeo se va lupta cu BMW X3, în timp ce al doilea model  se va lupta cu BMW X5. Aşadar, italienii de la Alfa Romeo se vor orienta  spre modelele mai mari din acest segment, care se vând de obicei cu  peste 40.000 de euro, nu spre partea ieftină a acestui segment. În  cazul celor de la Maserati, preţul SUV-ului "mărcii trident" va fi  apropiat de 100.000 de euro, iar performanţele acestuia ar trebui să fie  la cote ridicate. Ne aşteptăm şi la un interior cu finisaje fără reproş şi la un exterior deosebit de elegant.
Designerii Maserati vor avea de lucru mult până când vor  realiza un model suficient de frumos care să îndeplinească toate normele  europene de siguranţă şi să fie şi funcţional. Din moment ce  marca italiană este cunoscută pentru frumuseţea modelelor pe care le  creează, o să fie greu să vândă un model care nu este nici pe departe la  fel de frumos ca fraţii săi. În cazul clienţilor Maserati, factorul  "funky" nu este suficient să vândă un model, eleganţa şi sportivitatea  fiind trăsăturile cheie ale constructorului italian.
În cazul SUV-ului de la Alfa Romeo, modelul va fi bazat pe conceptul Kamal, prezentat în 2003. Evident,  conceptul a primit linii noi de design între timp şi va beneficia de  anumite elemente tehnice preluate din gama Jeep. Astfel, modelul va avea  capacităţi off-road deosebite şi se va putea lupta cot la cot cu  viitorul GLK, X3 şi viitorul Q5. Maserati a prezentat un concept tot în  2003 care se numea Kubang şi prefigura un SUV. Modelul se lăuda la  vremea respectivă cu versatilitatea interiorului şi cu un design relativ  elegant.

Attached Files

Posted Image

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

#3 oxygen2k8

Fan FIAT

• SuperModerator
  • 423 posts

Posted 23 February 2011 - 12:08 AM

Principala noutate de la Geneva a celor de la Maserati va fi versiunea  Sport a modelului GranCabrio. Aceasta vine cu performanţe îmbunătăţite,  dar cu un consum mai bun.
Standul Maserati de la Geneva va găzdui lansarea oficială a celui mai puternic model cabrio dezvoltat vreodată de marca italiană.
Este vorba de noul
Maserati GranCabrio Sport, model care primeşte un plus de 10 cai putere şi de 20  Nm, motorul V8 de 4.7 litri dezvoltând acum 450 de cai şi 510 Nm. Noul  model beneficiază de aportul transmisiei automate MC-Auto Shift, care  şi-a făcut debutul anul trecut pe Quattroporte Sport GT-S, Cu ajutorul  acesteia, GranCabrio Sport reuşeşte să ajungă la viteza maximă de 285  km/h, în timp ce consumul mediu mixt anunţat de producător scade cu 6%.
Maserati GranCabrio Sport aduce cu sine şi câteva schimbări estetice faţă de  versiunea clasică a modelului italian. Vorbim, în primul rând, de noi  apendice aerodinamice şi de ornamente care anterior erau cromate şi care  devin acum negre.
Noul Maserati GranCabrio va fi disponibil pe pieţele europene  începând cu vara acestui an, preţurile modelului italian nefiind  cunoscute în acest moment.

Attached Files

Posted Image

#4 oxygen2k8

Fan FIAT

• SuperModerator
  • 423 posts

Posted 03 March 2011 - 12:28 AM

Italienii de la Maserati au adus la Geneva modelul GranCabrio Sport. Sub  capota lui regăsim un V8 de 4.7 litri şi 450 de cai putere.

Maserati Geneva 2011
Posted Image

1 useri urmaresc acest topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Concurs AutoItalia Service