Jump to content

Concurs AutoItalia Service

Eveniment: Extrem Wheels - 11-12 septembrie 2010

• This topic is locked Acest topic este inchis
46 replies to this topic

#41 Diomet

FIAT Fanatic!

• Moderators
  • 709 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Marca: FIAT/Toyota
  • Model: Linea/Yaris
  • Motorizare: 1.4 77cp/1.4 90cp
  • An: 2008/2007

Posted 13 September 2010 - 08:51 PM

Am laptop si un net care mai misca :))

Dragilor, am vazut ca a iesit si cu scantei si imi pare rau sa aud acest lucru, la fel de tare cum imi pare rau ca nu am putut fi acolo.

Cred ca trebuie aduse niste clarificari si trase niste concluzii.

Nu au existat bisericute, chiar nu s-au stiut multe despre organizare si ce am aflat eu se pare ca a picat sau a fost aiurea (vei bonurile valorile ce trebuiau primite de fiecare club si pe baza carora sa se faca consumatie la gherete) Se pare ca s-au dus dupa listele cu ghiozdane si sepci Repsol prin porbagajele unora sau altora... Eu inca le astept pentru ca am fost prins la mijloc si inca mai sunt intrebat.Mie nu imi trebuie, dar asa ca idee ca mi s-a zis sa promit si apoi ca sunt undeva si ca se vor da, si eu am tot zis mai departe Scraachu, Onix?

Nu s-au ales masinile pe la spate Dani (Slick), daca am inteles bine cu cateva zile inainte de eveniment se ajunsese in situatia de a nu strange macar 3 masini din cele 5-6 care trebuiau rulate (?!). Data viitoare eu propun sa se faca propuneri de catre proprietari sau membri, se face sondaj, se voteaza si rezolvam si problema asta.

Nu stiu ce alte chestii au fost pe acolo, dar am auzit ca organizarea putea fi cu mult mai buna, cu atat mai mult cu cat se avea o experienta din care sa se invete.

Personal m-a deranjat destul de tare un lucru. Se arunca pe internet o harta cu ona cluburi pe o latera lunga si pe o laterala scurta, apoi se tare cate 2 masini + cort pentru a face loc firmelor. Sa inteleg ca urmatorul eveniment o sa fie o singura masina si aia bagata in cort? Din cate s-a explicat si pe sticla la emisiunea unui imbecil perfect tot evenimentul a fost sponsorizat, de ce atunci limitarea cluburilor? Este la urma urmei un eveniment facut SI CU sprijinul acestora...sa nu se uite acest lucru.

Feel free sa aruncati tot ce v-a placut sau nu, si cand o sa apara chestionarul organizatorilor, dati tare cu ele si acolo pentru a iesi treaba cat mai buna in viitor si sa nu o ia pe o turnura gresita si sa speram ca o sa fie luate ca atare, constructiv si nu imperativ.

Inchei cu multumiri pentru... gandurile bune si vizite :o

#42 on1x1

Fan FIAT

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Marca: FIAT
  • Model: Linea
  • Motorizare: 1.4 T-Jet
  • An: 2008

Posted 13 September 2010 - 09:31 PM

http://www.fiatfan.r.../?sa=album;id=9

Poze de la eveniment!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

#43 oxygen2k8

Fan FIAT

• SuperModerator
  • 423 posts
  • LocalitateRomania/Bucuresti/Colentina
  • Model: Linea Dinamic
  • Motorizare: 1.4 120CP T-JET 16V
  • An: 2010

Posted 13 September 2010 - 11:01 PM

Poze de la eveniment!
Era si timpu man :))
Posted Image

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

#44 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 13 September 2010 - 11:06 PM

Oxygen.. iti multumesc pentru faptul ca ai fost la Eveniment si ne ai sustinut si nu in ultimul rand ca faci parte din aceasta comunitate.. Acum esti global moderator..:))

#45 oxygen2k8

Fan FIAT

• SuperModerator
  • 423 posts
  • LocalitateRomania/Bucuresti/Colentina
  • Model: Linea Dinamic
  • Motorizare: 1.4 120CP T-JET 16V
  • An: 2010

Posted 13 September 2010 - 11:34 PM

Nu ai de ce sa imi multumesti sincer. Eu trebuie sa iti/va multumesc ca m-ati primit in comunitatea voastra.
Imi pare sincer rau ca nu am ajuns si duminica ...

P.S. Sper sa pot face fata cu brio la noul "job" :))
Posted Image

am tot ce vreau si nu am nimic din ce am nevoie

#46 alexmarius_1

Membru Pasionat

• Moderators
  • 194 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Marca: Fiat
  • Model: Regata
  • Motorizare: 1.9 DS
  • An: 1986

Posted 14 September 2010 - 07:44 AM

Foarte frumos baieti!!! Felicitari! Imi pare extrem de rau ca nu am putut sa vin, mor de ciuda, dar asta e, poate data viitoare.  Masinile au aratat fosrte bine in special "BABUTA"  :o , mergea si a mea pe langa alea dar asta e daca nu au fost bani sa i iau niste jenti. Oricum felicitari si la mai multe evenimente :)) .
Daca eu vreau, nu pot?
'86 Fiat Regata 1.9 DS 65 cp.
'05 Volvo S40 1.6D Momentum 110 cp.

#47 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 14 September 2010 - 09:59 AM

Pai eu si Adi te-am sunat in disperare sa iti expui si tu masina a doua zi :)) si nu am dat de tine .. :o(

1 useri urmaresc acest topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Concurs AutoItalia Service