Jump to content

Concurs AutoItalia Service

Esti nou, prezinta-te, spune-ne cine esti si de ce Fiat!

110 replies to this topic

#61 151SKY

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 2 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Marca: FIAT
  • Model: Grande Punto
  • Motorizare: 1.3 Multijet
  • An: 2007

Posted 28 June 2011 - 11:37 AM

Salut
Suntem Mihai si Theodora (acum la butoane :P ) si tocmai ne-am cumparat un Grande Punto Coupe  :)
Putina istorie.. Ma rog, e multa istorie Fiat la mine in familie..am avut un Doblo Panorama si inca avem o Albea si un alt fratior Grande Punto, dar in 5 usi. So, we're a big happy Fiat family!
Acum ca ne-am introdus in lumea fiatfan, suntem tare curiosi sa stim cat mai multe despre noul membru. E un sentiment foarte ciudat sa vezi cate se stiu despre masini si tu sa vii ca un outsider fara sa ai mare habar, dar suntem deschisi si vrem sa aflam cat mai multe.
Astea fiind spuse/scrise,
HELLO, BIG FIAT WORLD!

Attached Files

#62 Bestia

Furios si iute :)

• Administrator
  • 249 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Model: Doblo
  • Motorizare: 1.9 M-Jet 120cp

Posted 28 June 2011 - 11:42 AM

Bine ati venit  :) , va asteptam la intalniri :P
Diagnoza auto 15 ron
Montaj Xenon

Just PM me!:)

#63 BravoYFZ

FIAT Fanatic!

• Administrator
  • 1448 posts
  • LocalitateBucuresti / Valcea
  • Marca: Lancia / Lancia
  • Model: Lybra/Flavia
  • Motorizare: 1.9 JTD/ 1.5 8V
  • An: 01 / 63

Posted 28 June 2011 - 11:42 AM

hey! salutare si voua si bine ati venit in comunitate, vad ca sunteti din Bucuresti, poate va faceti timp sambata sa veniti la intalnire la Polivalenta, ora 5 pm, mai multe detalii aici:
http://www.fiatfan.r.../?topicseen#new
Numai bine si ne bucuram sa va avem printre noi!
If you love something...let it go, if it comes back to you...it's yours, if NOT....it never was!

Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita - ignorance is bliss ;)

www.clublancia.ro

Posted Image

#64 151SKY

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 2 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Model: Grande Punto
  • Motorizare: 1.3 Multijet

Posted 28 June 2011 - 12:23 PM

:)
Si noi ne bucuram sa fim printre voi. Vom face tot posibilul sa ajungem sambata, multumim de invitatie.

#65 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 28 June 2011 - 04:38 PM

Bun Venit ! Cu cea mai mare placere va asteptam si sa aveti parte de Gp- ul vostru care este foarte frumoas ! Ma bucur pentru faptul ca Fiat face parte din familia voastra ! :)

#66 Rac

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 18 posts
  • LocalitateBucuresti

Posted 28 June 2011 - 08:05 PM

Mie imi place faza cu siglele :)

Te referi ca am facut siglele negre?...va invat si pe voi :P cum sa le faceti la culoarea masinii...da bestial!:P

#67 Rac

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 18 posts
  • LocalitateBucuresti

Posted 28 June 2011 - 08:23 PM

Salut Claudiu si bine ai venit pe forum! Imi place la nebunie cum ti-ai facut masinuta, bullbar-ul e mortal, daca o privesti din fata, ai impresia ca e SUV :P
Uite Doblo-ul unui coleg fiatist care si-a adus si el ceva modificari:
http://www.fiatfan.r...12179/#msg12179

:)  super tare..daca te uiti in a 4a fotografie ...doblo-ul din spate..acela negru .. :hb: ...eu sunt. :P

Si mai trebuie sa stiti ca modificarile aduse masinii lui zorro007 sunt facute de mine (mai ales bullbarul).
Deci suntem preteni :D ,ne stim de vreo 3 ani?...pfff ce a trecut timpul!

#68 BravoYFZ

FIAT Fanatic!

• Administrator
  • 1448 posts

Posted 28 June 2011 - 08:52 PM

ha ce tare! nu ma prinsesem ca in poza 4 e chiar titi-ul tau :) am banuit eu ca e ceva influenta ca amandoi cu bullbar, amandoi cu pleoape la faruri :P arata bestial masinutele! Felicitari!
If you love something...let it go, if it comes back to you...it's yours, if NOT....it never was!

www.clublancia.ro

Posted Image

#69 Rac

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 18 posts
  • LocalitateBucuresti

Posted 28 June 2011 - 09:05 PM

ha ce tare! nu ma prinsesem ca in poza 4 e chiar titi-ul tau :) am banuit eu ca e ceva influenta ca amandoi cu bullbar, amandoi cu pleoape la faruri :P arata bestial masinutele! Felicitari!
Multumim!
Hai ca poate sambata asta o vedeti live :P.eu de obicei am montaje(mobilier) sambata.Dar vad eu cum fac!

#70 BravoYFZ

FIAT Fanatic!

• Administrator
  • 1448 posts

Posted 28 June 2011 - 09:20 PM

macar putin...ca si eu am licenta luni dar promit sa trec macar 1 ora jumate pe acolo :)

www.clublancia.ro

Posted Image

#71 ieronim77

Membru Pasionat

• Moderators
  • 243 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Model: GP Unico
  • Motorizare: 1,4 77 cp 8v Active
  • An: 2008

Posted 15 July 2011 - 07:54 AM

Bine v-am gasit ! Nou pe forum nu sunt, dar noutatea consta in faptul ca in familie a mai aparut un FIAT. Este vorba de un Fiat Albea star, albastru marine, benzina, 1.2, 16v, 80 cp. O sa apara si pe la intalniri, unde o sa astept sfaturi de la "albeisti". :) :)
Esti inteligent cand crezi jumatate din ce ti se spune si esti intelept daca stii sa alegi jumatatea adevarata !

#72 vj_alecs

Fan FIAT

• Moderators
  • 277 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Model: Stilo
  • Motorizare: 1.8
  • An: 2002

Posted 15 July 2011 - 12:51 PM

Felicitari Iernonim! esti un adevarat fan fiat! sa ai parte de ea si multi km fara probleme.

#73 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 15 July 2011 - 03:23 PM

Felicitari.. Asteptam si poze :)

#74 livicu

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 174 posts
  • Localitatebucuresti
  • Model: Bravo
  • Motorizare: 1.2 16V
  • An: 2001

Posted 24 August 2011 - 07:10 AM

hello ppl, sunt si eu nou pe aici. Sunt Liviu , iar masina detinuta este un Bravo 1.2 , 16v cu (sper eu toti :wav:) 80 de ponei frumosi.

Attached Files

I drive way too fast to worry about cholesterol

#75 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 24 August 2011 - 03:48 PM

Am vazut masinuta :party: este foarte frumoasa.. ia zi tu ce ai mai facut cu pragurile?  :cake:  Bun Venit printre noi!! Sper sa iti placa poza de la avatar!!  :wav:

#76 livicu

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 174 posts
  • Localitatebucuresti
  • Model: Bravo
  • Motorizare: 1.2 16V
  • An: 2001

Posted 24 August 2011 - 05:43 PM

merci, pragurile sunt in stand-by. am vb deja cu cineva de pe alt forum si a ramas sa il sun zilele astea. poate sambata ajung la intalnire cu ele pe masina :wav: .
I drive way too fast to worry about cholesterol

#77 CT88BAU

Membru Pasionat

• Membri
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • LocalitateConstanta
  • Model: Bravo HGT
  • Motorizare: 2.0 20V
  • An: 1997

Posted 18 September 2011 - 10:16 PM

ca sa zic asa sunt si eu nou pe aici...ma cheama Alex , porecla e Bau :)) dc fiat ? f simplu...tatal meu stat in Italia de prin 70 pana prin 87 dupa am aparut eu :D revenind ,  a avut de la lancia fluvia ,trevi, beta , thema 2.0 turbo ,2.5 tds , fiat uno . Alfa GTV6 , 164 2.0 turbo , 75 (inca nu am aflat motorizarea) , 155 2.0 . ultima masina condusa si care se pare ca i`a placut cel mai mult a fost thema 2.0 turbo...pana sa intervina boala care o are si in prezent. Aveam niste poze cu ea prin calc o sa caut :> deci cam de pe aici mi se trage dragostea fata de italience...eu unu am pus ochii acum 4 ani aproximativ pe un bravo pt ca imi placea la nebunie designul...si cam atat.
Asta e mica mea poveste..

Attached Files

Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!
Orice Semafor Este O Posibila Liniutza :>

#78 zozo65

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 4 posts
  • Localitatebucuresti

Posted 08 October 2011 - 10:19 AM

Salut,sunt Zozo!sunt posesor de FIAT-uri.Linea Emotion si Albea.Am mai avut o Panda si un G.P.Am fost si sunt foarte multumit de ele.

#79 danielomihai

Membru Fondator

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2495 posts

Posted 08 October 2011 - 02:46 PM

Sunt masini extraordinare Fiat-urile.. bun venit printre iubitorii acestei marci auto.. Felicitari pentru modelele detinute sau pe care le-ati avut si Bun Venit printre noi!!

#80 Tibi Ogica

Incepator

• Membri
  • Pip
  • 1 posts
  • LocalitateBucuresti

Posted 21 November 2011 - 05:44 PM

Am un Fiat 500.
Am cumparat cauciucuri de iarna, conform noilor reglementari. Am intrebat la Autoitalia Colentina despre prezoane antifurt, si cineva de acolo imi spune: DA, avem contra plata in avans pentru 16 buc x 26 ron/ buc. Am intrebat ca prostu': cine naiba isi pune cate patru antifurturi pe fiecare roata? Cred ca m-au confundat cu vreun fraier! Si plata in avans..., ca pe marginea strazii??? Sunt deja Clientul lor cu acte in regula, am nevoie de acele prezoane! Voi ce credeti?
Am fost cu masina in service pt tinichigerie, pe aparatorile de noroi fata dr/ st sunt niste capace de acces la faruri ceata/ lumini zi/ faza de drum. Pe partea stanga lipseste. "Sa vedem, sa cercetam, sa dam comanda etc..." Cine a mai avut probleme de genul acesta in Service Fiat? Poate se deschide un nou topic pe forum despre cele mai bune service-uri Fiat, sau despre problemele intampinate in Service-uri etc! Asa poate imbunatatim serviciile lor!

1 useri urmaresc acest topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Concurs AutoItalia Service