Jump to content

Concurs AutoItalia Service

Fiat Regata 1.9DS

141 replies to this topic

#141 Denver

FIAT Fanatic!

• Moderators
  • 565 posts
  • LocalitateBucuresti

Posted 28 April 2012 - 09:04 AM

Lucrul asta s-a intamplat ca probabil a mai trecut de 90 si nu ai vazut , sau de la 90 s-a racit repede , de aceea e indicat mai ales vara , sa nu opresti niciodata motorul imediat dupa ce mergi cu masina , mie cred ca mi s-a crapat blocul ca nu aveam spuma pe nicaieri , nu tine de garnitura sau chiulasa deci ... ma rog , vedem luni , ia-ti un 1.9 tdi de tipo sau de bravo , cat despre vanzare... stai linistit ca te razgandesti tu singur :))
Fiat 131 supermirafiori 2.0
1981 Fiat 131 supermirafiori
1962 Fiat 600D
2005 Iveco daily

#142 alexmarius_1

Membru Pasionat

• Moderators
  • 194 posts
  • LocalitateBucuresti
  • Marca: Fiat
  • Model: Regata
  • Motorizare: 1.9 DS
  • An: 1986

Posted 09 May 2012 - 10:08 AM

Sal baieti, o chestie foarte interesanta, timd sa cred ca antigelul care la m bagat in maisna mi a mancat chiuloasa, si cred asta pt ca am inca 2 prieteni care la fel au patit si ei dupa schimbarea antigelului. la un matiz cu 38.000 de km, si un opel vectra mai vechi, Problema am rezolvat o de mult, ca nu m a rabdat sufletu sa o las sa stea asa stricata. Acum este masina de care ma folosesc si eu si tata pentru ca ne am schimbat masinile :D, k intotdeauna un ne lasa la greu :P, iar in privinta vandutului creed ca ai dreptate alex, nu prea ma lasa inima sa o dau cuiva sa si bata joc de ea, cred ca nu as mai putea sa dorm nopatea stiind ca e pe mana cuiva :)). Bafta.
Daca eu vreau, nu pot?
'86 Fiat Regata 1.9 DS 65 cp.
'05 Volvo S40 1.6D Momentum 110 cp.

1 useri urmaresc acest topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Concurs AutoItalia Service