Posts Tagged ‘Fiat’

FIAT va pune pe masinile sale espresoare Lavazza si sisteme audio dezvoltate de compania rapperului Dr. Dre

miercuri, septembrie 19th, 2012

Fiat vine fara noutati importante la Salonul Auto de la Paris (27 septembrie-14 octombrie) in ceea ce priveste modelele sale, insa prezinta planuri ambitioase utilizand cel mai nou model al marcii, Fiat 500L: instalatii audio Beats Audio, compania rapperului lui Dr. Dre, si espresoare de cafea Lavazza, integrate in masina. (mai mult…)

Noul FIAT Panda 4×4 (foto)

luni, septembrie 3rd, 2012

Deşi cei de la Fiat se feresc deocamdată să includă noul Fiat Panda 4×4 în categoria crossover, preferând să spună despre model că e singura maşină 4×4 din clasa mini, maşina are un look de mini-SUV suficient de reuşit.

Din primele imagini date publicităţii cu noua versiune Fiat Panda 4×4 se remarcă modificările nu tocmai subtile, care diferenţiază Panda 4×4 de un Panda de serie. În primul rând, avem o gardă la sol mai mare cu câţiva centimetri, ceea ce-l recomandă pe micul Panda 4×4 ieşirilor în afara (mai mult…)

Marchionne: „Platforma lui Jeep Grand Cherokee vine si la Grupul Fiat”

joi, noiembrie 11th, 2010

Sergio Marchionne, seful Aliantei Fiat-Chrysler, a anuntat ca platforma noului Grand Cherokee va fi utilizata si de SUV-urile care vor fi create de marcile din Grupul Fiat. (mai mult…)